Werkgebied

Waar DE kleine VERHUIZER groot in kan zijn. Wij beseffen dat een verhuizing een stressvolle gebeurtenis is. Daarom doen wij er alles aan om u zorgeloos te verhuizen. Wij helpen u niet alleen bij de voorbereiding. Op de verhuisdag zelf brengen onze mensen een goed humeur mee. Een vrolijke stemming gecombineerd met hard werken doet wonderen. Wij vinden verhuizen leuk en dat zult u voelen. Ons doel is dus niet alleen om u snel en betrouwbaar te verhuizen. Wij zorgen ook bij u en uw huisgenoten voor een lach op het gezicht. Daardoor ervaart u minder stress en kunt u terugkijken op een zorgeloze verhuizing.

Werkgebied in Noord-Holland en Zuid-Holland

Woont of werkt u in een van de volgende plaatsen? Dan hebt u het geluk dat we uw verhuizing kunnen verzorgen. Staat uw gemeente er niet bij, maar vindt de verhuizing wel in Noord- of Zuid-Holland plaats? Grote kans dat we ook u kunnen helpen.

 

DE kleine Verhuizer

Weekendverhuizing

Zorgeloos verhuizen wanneer u wilt. Daar staat De Kleine Verhuizer voor. Wij zijn op zaterdag, op zondag en in de avonduren beschikbaar. Ook dan kunt u

Lees meer »