+31 0255 537 532 / +31 06 555 784 67

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-171
DekleineVerhuizer-301
DekleineVerhuizer-145

Help ik ga verhuizen. Wat nu?

Om te beginnen neemt u contact met ons op.

Onze vrolijke verhuisspecialisten helpen u graag.

Wij zijn het vrolijkste verhuisbedrijf van Nederland. Professioneel, persoonlijk, betrouwbaar, flexibel, aantrekkelijk geprijsd en gecertificeerd ‘Erkend Verhuizer’.

Wij beschikken over de juiste apparatuur, waaronder kleine & grote verhuiswagens, verhuisliften, verhuisdekens, meubelrollers etc.. om uw spullen efficiënt en veilig te verhuizen.

Aan het begin van het traject komen wij op bezoek voor het bespreken van de verhuizing en het maken van een vrijblijvende offerte.

Wij denken graag met u mee en passen de verhuizing op uw wensen en behoeften aan.

Een greep uit onze diensten zoals het inpakken of uitpakken van de verhuisdozen. Het verpakken van breekbare items zoals een televisie en/of het demonteren en monteren van meubelen zoals een linnenkast. Kortom het volledig ontzorgen.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van verhuizen, waardoor u de verhuizing met een gerust hart uit handen kunt geven.

Wanneer nodig werken wij ook in de avond of weekenden 🙂

Kortom, met de hulp van De kleine Verhuizer kunt u verwachten dat uw verhuizing professioneel, soepel en plezierig zal verlopen. Simpel, snel en voordelig van A naar B.

DekleineVerhuizer-1041
Scroll naar boven