+31 0255 537 532 / +31 06 555 784 67

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-171
DekleineVerhuizer-301
DekleineVerhuizer-145

Kleine verhuizing

De kleine Verhuizer

Wij zijn in 1996 gestart als De Kleine Verhuizer met een verhuisservice voor één of enkele meubelstukken. Onze focus ligt op het bieden van een efficiënte, betrouwbare en vrolijke verhuisservice.

Of u nu een kleine verhuizing heeft en op zoek bent naar een kleine verhuiswagen met chauffeur die u kan helpen sjouwen, of u wilt meerdere verhuizers om u te helpen met het zware werk, wij staan voor u klaar. Onze vrolijke en ervaren verhuizers zullen ervoor zorgen dat uw meubelstukken veilig en snel op hun bestemming aankomen, waar dan ook in Nederland.

DekleineVerhuizer-2010
DekleineVerhuizer-1024

Particulier en Zakelijk

Onze verhuisservice is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven, intern of extern. Wij werken snel en efficiënt, maar altijd met de grootste zorg en aandacht voor uw meubelstukken. Onze vrolijke en professionele verhuizers zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw verhuizing soepel en stressvrij verloopt.

Vakkundig

Ons team van vrolijke verhuizers wordt aangevoerd door een uiterst ervaren voorman, die uw contactpersoon zal zijn gedurende de verhuisdag en u zal uitleggen hoe de verhuizing zal verlopen. Het team van verhuizers bestaat uit professionals met een vakdiploma en eventueel een handyman voor het demonteren en monteren van uw meubelstukken, verlichting, en meer. Samen vormen zij een geoliede machine dat zorgt voor rust en efficiëntie gedurende de verhuisdag.

DekleineVerhuizer-1021
DekleineVerhuizer-5200

Erkend Verhuisbedrijf

Wat zijn de voordelen wanneer u verhuisd met een Erkend Verhuisbedrijf.

  1. Geen vervoer van A naar B, maar (desgewenst) een A tot Z verhuizing.
  2. Garanties en verzekering tegen schade beschermen je.
  3. Vriendelijke en begripvolle verhuizers staan voor je klaar.
  4. Je verhuist zonder stress of zorgen.
  5. Je kostbare spullen zijn in deskundige handen.
  6. Je bespaart veel tijd en energie.
  7. Algemene voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld.
  8. Je voelt je direct thuis in je nieuwe huis.

Verpakkingsmaterialen

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment verpakkingsmaterialen. Waaronder stevige verhuisdozen en garderobeboxen voor al uw hangende kleding. Evenals matrashoezen, fauteuil hoezen en bank hoezen. Wij werken standaard met stretchwikkelfolie en verhuisdekens. Ruim voldoende beschermend materiaal om ervoor te zorgen dat uw spullen veilig en beschermd zijn tijdens de verhuizing.

DekleineVerhuizer-1041

Mocht u op zoek zijn naar een betrouwbare, efficiënte en vrolijke verhuisservice? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen bij elke stap van uw verhuizing, met een glimlach op ons gezicht.

Scroll naar boven