+31 0255 537 532 / +31 06 555 784 67

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-171
DekleineVerhuizer-301
DekleineVerhuizer-145

Over ons

De kleine Verhuizer is een familiebedrijf dat in 1996 is opgericht door George Bart.

George Bart, tegenwoordig voormalig eigenaar, had een tweedehands meubelzaak het Waterlooplein in IJmuiden. Na het aanschaffen van een eerste bestel/verhuiswagen voor meubelbezorging werd ook een unieke verhuisservice aangeboden: het verhuizen van één meubelstuk. De kleine Verhuizer was geboren.

In 1998 werd zijn zoon Sige Bart actief betrokken in het bedrijf. De samenwerking tussen vader en zoon, en de unieke formule, bleken erg succesvol. Terwijl de vraag naar kleine verhuizingen bleef stijgen, investeerden zij ook in de mogelijkheden om grotere verhuizingen te verzorgen.

In 2000 werd de eerste kleine verhuizer bak/verhuiswagen met een laadvermogen van 20 kubieke meter aangeschaft.

Om het toenemende aantal verhuizingen aan te kunnen zijn neef Mark Wittebrood en goede familievriend Peter Korpershoek in 2007 mede-eigenaar geworden.

De eerste verhuislift met een bereik van 18 meter werd in 2010 aangeschaft.

De eerste echte vracht/verhuiswagen volgde niet veel later. Vanaf deze datum verzorgde De kleine Verhuizer ook volwaardig grote verhuizingen. Het volume noch de afstand leverde vanaf heden een belemmering op.

In loop van de jaren groeide De kleine Verhuizer uit tot een gecertificeerd erkend verhuisbedrijf met een selecte groep gediplomeerde vrolijke verhuizers.

George Bart ging in 2017 met pensioen om van zijn oude dag te genieten.

Zijn zoon Sige Bart stopte in 2018 als eigenaar om zich op andere zaken te focussen.

Huidige eigenaren Mark Wittebrood en Peter Korpershoek willen u van harte bedanken voor het vertrouwen en steun aan ons bedrijf, De kleine Verhuizer.

Scroll naar boven