+31 0255 537 532 / +31 06 555 784 67

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-171
DekleineVerhuizer-301
DekleineVerhuizer-145

Acties

De kleine Verhuizer is weer terug met een aantal spannende acties voor al onze klanten! Of je nu een nieuwe woning betrekt, je huidige huis renoveert of simpelweg wat spullen moet verplaatsen, wij zijn er om je te helpen met onze professionele en betrouwbare verhuisservice.

Onze laatste actie was de winactie in samenwerking met BartBox self-storage. Wij zijn verheugd om de winnaar van deze actie te feliciteren met een gratis opslagruimte voor een maand bij BartBox. Houd onze website en social media in de gaten voor toekomstige samenwerkingen en winacties!

Naast onze winactie zijn wij ook blij om onze traditionele Bingo aan te kondigen. Dit is een geweldige manier om in contact te blijven met onze klanten en om ze te bedanken voor hun trouwe steun. Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie over wanneer de Bingo zal plaatsvinden en hoe je kunt deelnemen.

Wij willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om al onze klanten te bedanken voor hun steun en vertrouwen in ons. Wij streven er altijd naar om de best mogelijke service te bieden en wij waarderen de feedback en suggesties die wij van onze klanten ontvangen. Bedankt voor het kiezen van De kleine Verhuizer voor al uw verhuisbehoeften en wij hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn!

Scroll naar boven