+31 0255 537 532 / +31 06 555 784 67

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-171
DekleineVerhuizer-301
DekleineVerhuizer-145

Bedrijfsverhuizing

De kleine Verhuizer

Wij begrijpen dat het verplaatsen van uw bedrijf een ingrijpende gebeurtenis kan zijn. Daarom werken wij nauw samen met u om ervoor te zorgen dat alles precies volgens uw wensen verloopt. Onze verhuisservices zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en tijdschema. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat uw bedrijfsactiviteiten tijdens de verhuizing doorgaan en daarom maken wij het mogelijk om ook uw bedrijf in het weekend te verhuizen.

DekleineVerhuizer-68
DekleineVerhuizer-85

Mkb of Multinational

Of u nu een klein bedrijf aan huis heeft of een groot kantoorgebouw, wij bieden verhuisservices op maat voor bedrijven van elke omvang. Ons ervaren team van vrolijke verhuizers zorgt ervoor dat uw bedrijfsverhuizing soepel verloopt en dat uw waardevolle bezittingen veilig worden vervoerd naar uw nieuwe locatie.

Verhuishulpmiddelen

De kleine Verhuizer heeft alles in huis om uw bedrijfsverhuizing soepel en veilig te laten verlopen. Wij beschikken namelijk over diverse hulpmiddelen, waaronder een verhuislift, meubelrollers, rolcontainers, kastendiepladers etc. Onze verhuislift is de ideale oplossing voor het verhuizen van of naar etage van grote en zware objecten, zoals kantoormachines, meubilair en archiefkasten. Onze kastendiepladers zijn perfect voor het verhuizen van archiefkasten.

DekleineVerhuizer-69
DekleineVerhuizer-5200

Erkend Verhuisbedrijf

Wat zijn de voordelen wanneer u verhuisd met een Erkend Verhuisbedrijf.

  1. Geen vervoer van A naar B, maar (desgewenst) een A tot Z verhuizing.
  2. Garanties en verzekering tegen schade beschermen je.
  3. Vriendelijke en begripvolle verhuizers staan voor je klaar.
  4. Je verhuist zonder stress of zorgen.
  5. Je kostbare spullen zijn in deskundige handen.
  6. Je bespaart veel tijd en energie.
  7. Algemene voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld.
  8. Je voelt je direct thuis in je nieuwe huis.

Verpakkingsmaterialen

Tijdens uw bedrijfsverhuizing is het van groot belang om uw spullen veilig en beschermd te verhuizen. Stevige verhuisdozen en archiefbakken zijn daarbij onmisbaar. Deze verpakkingsmaterialen zijn speciaal ontworpen om uw spullen gemakkelijk te kunnen verplaatsen en te beschermen tegen beschadigingen tijdens het transport. Archiefbakken zijn speciaal ontworpen voor het verhuizen van belangrijke documenten en dossiers. Deze bakken zijn gemaakt van stevig kunststof en zijn voorzien van handige handvatten, zodat ze gemakkelijk te dragen en te stapelen zijn

DekleineVerhuizer-1041

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over uw bedrijfsverhuizing. Wij zijn er om u te helpen en uw verhuizing zo soepel en stressvrij mogelijk te maken.

Scroll naar boven