+31 0255 537 532 / +31 06 555 784 67

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-171
DekleineVerhuizer-301
DekleineVerhuizer-145

Projectverhuizing

De kleine Verhuizer

Als verhuisbedrijf begrijpen wij dat projectverhuizingen complexer en omvangrijker kunnen zijn dan particuliere verhuizingen. Daarom hebben wij ons ook gespecialiseerd in het uitvoeren van deze verhuizingen op een efficiënte en effectieve manier. Ons team van ervaren vrolijke verhuizers heeft de kennis en expertise om uw zakelijke verhuizing soepel te laten verlopen, van begin tot eind. Wij zijn de experts als het gaat om het verhuizen van kantoren, bedrijven en instellingen in allerlei sectoren van onze economie.

DekleineVerhuizer-2060
DekleineVerhuizer-84

Projectverhuizing bedrijven

Wij bieden u het project matig uitvoeren van bedrijfsverhuizingen. Dit betekent dat wij uw verhuizing in kleine stappen uitvoeren, zodat u uw bedrijfsactiviteiten voort kunt zetten zonder onderbrekingen. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en eisen, zodat de verhuizing volledig op maat wordt uitgevoerd. Wij nemen alle taken op ons, van het inpakken van uw inventaris tot het monteren van uw meubelstukken op uw nieuwe locatie. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw bedrijfsactiviteiten en hoeft u zich geen zorgen te maken over de verhuizing.

Zorginstellingen

Daarnaast beschikken wij over de nodige specialistische kennis om zelfs de meest uitdagende verhuizingen uit te voeren. Zo hebben wij jarenlange ervaring in het verhuizen van instellingen in de zorg. Wij hebben werk uitgevoerd voor instellingen als De Hartekamp Groep, Stichting SIG, RIBW, Leger des Heils, Stichting Philadelphia Zorg, etc. Deze verhuizingen kunnen wij project matig uitvoeren. Per cliënt of gehele zorginstelling. Op één dag of meerdere dagen.

DekleineVerhuizer-2005
DekleineVerhuizer-2057

Onderwijsintellingen

Bovendien hebben wij de vereiste expertise om zelfs de meest veeleisende verhuizingen aan te pakken. Wij hebben een lange geschiedenis in het verhuizen van onderwijsinstellingen, wat ons veel ervaring heeft opgeleverd. Wij hebben werk uitgevoerd voor instellingen als Dunamare, Atlant basisonderwijs, etc. Wij begrijpen als geen ander dat een verhuizing van bijvoorbeeld een basisschool snel en vakkundig uitgevoerd dient te worden. Op voorkeur op momenten buiten de school en/of reguliere werktijden.

Bijzondere objecten

Ook zijn wij in staat om medische apparatuur te verhuizen, waarbij wij uiterst voorzichtig te werk gaan om de veiligheid van de apparatuur te waarborgen. Wij hebben onder andere ervaring met het verhuizen van medische behandeltafels en echo apparatuur.

DekleineVerhuizer-5102

Als u op zoek bent naar een verhuisbedrijf dat zowel projectverhuizingen als particuliere verhuizingen uitvoert en beschikt over de nodige kennis en ervaring om zelfs de meest uitdagende verhuizingen uit te voeren, dan bent u bij De kleine Verhuizer aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op.

Scroll naar boven