+31 0255 537 532 / +31 06 555 784 67

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-171
DekleineVerhuizer-301
DekleineVerhuizer-145

Erkende Verhuizers

De kleine Verhuizer - Het vrolijkste verhuisbedrijf van Nederland is aangesloten en gecertificeerd door de brancheorganisatie voor Erkende Verhuizers.

Een verhuizing is voor veel mensen een ingrijpende en stressvolle gebeurtenis. Het vertrouwde wordt vaarwel gezegd, het onbekende nadert. Persoonlijke bezittingen uit handen geven is niet makkelijk. Wij snappen dit als geen ander, jaarlijks voeren wij duizenden verhuizingen uit. Vriendelijk en deskundig nemen wij al uw zorgen uit handen. Wij als Erkend Verhuizer hebben bij inboedelverhuizingen binnen Nederland een schadepercentage van gemiddeld minder dan 1% (Year to date gemeten, 2022).

Wij voldoen aan kwaliteitseisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop wordt regelmatig onafhankelijk getoetst. Ook de klant toetst mee, door middel van het doorlopend, onafhankelijke reviewsysteem van Klantenvertellen. En je kunt vertrouwen op de onderstaande belangrijke garanties. Zo heb je de zekerheid dat de Erkende Verhuizers als vakspecialisten er alles aan doen om je verantwoord te verhuizen en denken aan de veiligheid, jouw inboedel en het milieu.

Hierop worden wij regelmatig op getoetst, het toezicht is geheel onafhankelijk. Zolang wij voldoen aan alle eisen behouden wij ons predicaat. Hiermee houden wij onze kwaliteitslabel in stand.

Wij bieden belangrijke waarborgen: vakbekwaam personeel, een goede verzekering van uw inboedel, toegang tot de onafhankelijke stichting Geschillencommissie, algemene voorwaarden die met de Consumentenbond zijn overeengekomen (AVVV/AVBV), naleving van de cao en Arboregels voor verhuizers. En verder belangrijke garanties door brancheorganisatie voor Erkende Verhuizers: verhuis-, aanbetalings- en nakomingsgarantie.

Wat zijn de voordelen wanneer u verhuisd met een De kleine Verhuizer.

  1. Geen vervoer van A naar B, maar (desgewenst) een A tot Z verhuizing.
  2. Garanties en verzekering tegen schade beschermen je.
  3. Vriendelijke en begripvolle verhuizers staan voor je klaar.
  4. Je verhuist zonder stress of zorgen.
  5. Je kostbare spullen zijn in deskundige handen.
  6. Je bespaart veel tijd en energie.
  7. Algemene voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld.
  8. Je voelt je direct thuis in je nieuwe huis.
Scroll naar boven