+31 0255 537 532 / +31 06 555 784 67

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-171
DekleineVerhuizer-301
DekleineVerhuizer-145

Vrolijke aanpak

De kleine Verhuizer

Onze naam is klein, maar onze daden zijn groot. Door onze jarenlange ervaring en met ons uitgebreide wagenpark weten wij altijd in te spelen op vragen uit de markt. Wij kunnen echt elke verhuizing behappen, dus ook die van u. En uiteraard altijd met een gulle lach.

Hoe gaan wij te werk?

Wij bieden verschillende vormen verhuizingen aan maar over het algemeen is het verhuistraject hetzelfde. Op deze pagina leggen wij in het kort het verhuistraject uit.

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-145

Om te beginnen vraagt u een vrijblijvende offerte bij ons aan. Wij kunnen de offerte op afstand opmaken, middels een videobezoek of afhankelijk van de afstand komen wij op bezoek.

De verhuizing kunnen wij op 2 manieren uitvoeren: op basis van ons uurtarief of een vast bedrag. De offerte wordt opgebouwd uit verschillende verhuisservices.

Wanneer de taxatie heeft plaatsgevonden ontvangt u van één van onze verhuisspecialisten een vrijblijvende offerte.

Verhuisservices

Wij leveren de volgende verhuisservices

 • In- en uitpakken van verhuisdozen met aandacht voor uw spullen.
 • Beschermen en verpakken van breekbare items met noppenfolie, verhuisdekens en stretchwikkelfolie.
 • Demonteren en weer monteren van meubelstukken.
 • Afhalen en ophangen van lampen, schilderijen, spiegels of gordijnen.
 • Af- en aansluiten van witgoed.
 • Het leveren van handyman diensten.
 • Zorgvuldig laden en lossen van de verhuiswagen met behulp van verhuishulpmiddelen zoals: verhuislift, meubelrollers, tilbanden, singels om alles vast te zetten in de verhuiswagen en verhuisdekens.
 • Het leveren van een verhuiscoach. Assisteren bij het opruimen.
 • Overtollige huisraad naar kringloop of marktplaats winkel brengen.
 • Aan de straat zetten van grofvuil.
 • Spullen afvoeren naar een afvalbrengstation.
 • Het verzorgen van een ontheffing omtrent reserveren parkeervakken, gebruik verhuislift of stremmen verkeer.
 • Het leveren van een gecertificeerde verkeersregelaar.
DekleineVerhuizer-5142
DekleineVerhuizer-1041

In aanloop naar de verhuizing

Na akkoord plannen wij samen de verhuizing op de gewenste verhuisdatum in onze agenda.

Aan de hand van deze planning kunt u zelf het verpakkingsmateriaal waaronder verhuisdozen op basis van de offerte bestellen via onze webshop. Wij beschikken over een compleet assortiment aan verpakkingsmaterialen.

Indien u zelf gaat inpakken is het verstandig om tijdig te beginnen. Wij hanteren geen termijn voor het gebruik van onze verhuisdozen. Wij leveren verhuisdozen die vele malen steviger zijn dan de verhuisdoos van de bouwmarkt.

U kunt onze verhuisdozen kopen of als service bij een verhuizing huren. Wij bieden onze verhuisdozen aan voor een actuele aantrekkelijke prijs. Tevens hebben wij verpakkingsmateriaal pakketen op basis van het aantal personen in uw huishouden. Via onze webshop kunt u de verpakkingsmaterialen bestellen en zelf een bezorg afspraak plannen.

Tijdens en na de verhuizing

Tijdens de verhuizing zorgen wij ervoor dat alle meubelen netjes op de juiste plekken in de nieuwe woning komen te staan. Het van te voren maken van een plattegrond scheelt een hoop vragen en zorgt voor duidelijkheid. Wij gaan pas weg wanneer u tevreden bent.

Na afloop van de verhuizing krijgt u rustig de tijd om de verhuisdozen weer uit te pakken. Indien u de verhuisdozen huurt kunt u zelf een afhaal afspraak maken via onze webshop om deze weer op te laten halen.

Tot slot is het genieten geblazen in uw nieuwe woning.

DekleineVerhuizer-2010
Scroll naar boven