+31 0255 537 532 / +31 06 555 784 67

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-171
DekleineVerhuizer-301
DekleineVerhuizer-145

Vrolijke aanpak

De kleine Verhuizer

Onze naam is klein, maar onze daden zijn groot. Door onze jarenlange ervaring en met ons uitgebreide wagenpark weten wij altijd in te spelen op vragen uit de markt. Wij kunnen echt elke verhuizing behappen, dus ook die van u. En uiteraard altijd met een gulle lach.

Hoe gaan wij te werk?

Wij bieden verschillende vormen verhuizingen aan maar over het algemeen is het verhuistraject hetzelfde. Op deze pagina leggen wij in het kort het verhuistraject uit.

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-145

Om te beginnen vraagt u een vrijblijvende offerte bij ons aan. Wij kunnen de offerte op afstand opmaken, middels een videobezoek of afhankelijk van de afstand komen wij op bezoek.

De verhuizing kunnen wij op 2 manieren uitvoeren: op basis van ons uurtarief of een vast bedrag. De offerte wordt opgebouwd uit verschillende verhuisservices.

Wanneer de taxatie heeft plaatsgevonden ontvangt u van één van onze verhuisspecialisten een vrijblijvende offerte.

Verhuisservices

Wij leveren de volgende verhuisservices

 • In- en uitpakken van verhuisdozen met aandacht voor uw spullen.
 • Beschermen en verpakken van breekbare items met noppenfolie, verhuisdekens en stretchwikkelfolie.
 • Demonteren en weer monteren van meubelstukken.
 • Afhalen en ophangen van lampen, schilderijen, spiegels of gordijnen.
 • Af- en aansluiten van witgoed.
 • Het leveren van handyman diensten.
 • Zorgvuldig laden en lossen van de verhuiswagen met behulp van verhuishulpmiddelen zoals: verhuislift, meubelrollers, tilbanden, singels om alles vast te zetten in de verhuiswagen en verhuisdekens.
 • Het leveren van een verhuiscoach. Assisteren bij het opruimen.
 • Overtollige huisraad naar kringloop of marktplaats winkel brengen.
 • Aan de straat zetten van grofvuil.
 • Spullen afvoeren naar een afvalbrengstation.
 • Het verzorgen van een ontheffing omtrent reserveren parkeervakken, gebruik verhuislift of stremmen verkeer.
 • Het leveren van een gecertificeerde verkeersregelaar.
DekleineVerhuizer-5142
DekleineVerhuizer-1041

In aanloop naar de verhuizing

Na akkoord plannen wij samen de verhuizing op de gewenste verhuisdatum in onze agenda.

Aan de hand van deze planning kunt u zelf het verpakkingsmateriaal waaronder verhuisdozen op basis van de offerte bestellen via onze webshop. Wij beschikken over een compleet assortiment aan verpakkingsmaterialen.

Indien u zelf gaat inpakken is het verstandig om tijdig te beginnen. Wij hanteren geen termijn voor het gebruik van onze verhuisdozen. Wij leveren verhuisdozen die vele malen steviger zijn dan de verhuisdoos van de bouwmarkt.

U kunt onze verhuisdozen kopen of als service bij een verhuizing huren. Wij bieden onze verhuisdozen aan voor een actuele aantrekkelijke prijs. Tevens hebben wij verpakkingsmateriaal pakketen op basis van het aantal personen in uw huishouden. Via onze webshop kunt u de verpakkingsmaterialen bestellen en zelf een bezorg afspraak plannen.

Tijdens en na de verhuizing

Tijdens de verhuizing zorgen wij ervoor dat alle meubelen netjes op de juiste plekken in de nieuwe woning komen te staan. Het van te voren maken van een plattegrond scheelt een hoop vragen en zorgt voor duidelijkheid. Wij gaan pas weg wanneer u tevreden bent.

Na afloop van de verhuizing krijgt u rustig de tijd om de verhuisdozen weer uit te pakken. Indien u de verhuisdozen huurt kunt u zelf een afhaal afspraak maken via onze webshop om deze weer op te laten halen.

Tot slot is het genieten geblazen in uw nieuwe woning.

DekleineVerhuizer-2010

Veel gestelde vragen (FAQ)

U kunt eenvoudig het “offerte aanvraag” formulier invullen op onze website. Hieruit kunnen wij uw de nodige gegevens direct overnemen en indien nodig kunnen wij van daaruit een offerte bezoek met u inplannen. Wij reageren altijd binnen één werkdag op een offerte aanvraag.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u het best het “offerte aanvraag” formulier invullen. Aan de hand daarvan zullen wij binnen één werkdag contact met u opnemen.

Daarnaast is het ook mogelijk om te e-mailen naar info@kleineverhuizer.nl, te Whatsappen naar +31 06 555 784 67 of ons te bellen op +31 0255 537 532.

Hoe eerder de verhuisdatum bekend is hoe meer keuze u heeft om een dag uit kiezen. De laatste week van de maand is altijd als eerste volgeboekt en dient dus tijdig vastgelegd te worden. Wij zullen altijd ons best doen om de eerst mogelijke verhuisdatum voor u te vinden, in veel gevallen kan dit dezelfde week nog.

Het correct in- en uitpakken van verhuisdozen is essentieel om ervoor te zorgen dat uw spullen veilig en georganiseerd worden verhuisd. Wij maken gebruik van stevige autolock verhuisdozen en de nodige verpakkingsmateriaal zoals inpakpapier en noppenfolie. Het zorgvuldig in- en uitpakken van verhuisdozen vereist tijd en aandacht. Start daarom tijdig met het inpakken van uw spullen. Indien wij de verhuisdozen voor u mogen inpakken verzorgen wij dit doorgaans één dag voor de verhuizing.  Verhuisdozen en andere verhuisartikelen kunt u eenvoudig bestellen via de webshop.

Garderobeboxen zijn speciaal ontworpen verhuisdozen die worden gebruikt om kledingstukken die aan kledinghangers hangen tijdens een verhuizing schoon en droog te verhuizen. De garderobeboxen besparen niet alleen tijd met inpakken, maar zorgen er ook voor dat uw kleding zonder kreukels of vouwen weer in de nieuwe woning opgehangen kunnen worden. Deze garderobeboxen kunt u net als de stevige verhuisdozen bestellen via de webshop.

Wij maken gebruik van noppenfolie en/of verhuisdekens bij het verhuizen van breekbare items zoals bijvoorbeeld schilderijen of spiegels. Dit is een uitstekende manier om ze te beschermen tegen krassen, deuken en breuken tijdens het transport. Zelf kunt u noppenfolie via de webshop bestellen. Het door ons laten verpakken van de breekbare items is uiteraard de meest verstandige keuze.

Wij kunnen grote meubelstukken tijdens uw verhuizing demonteren en monteren als onderdeel van onze handymanservice. Deze service omvat het uit elkaar halen van de omvangrijke meubelstukken, zoals bedframes, kasten en eettafels en ze vervolgens weer in elkaar zetten op de nieuwe locatie.

Onze stevige autolock verhuisdozen zijn voorzien van twee labelzones: één op de zijkant om de inhoud van de verhuisdoos te markeren en één aan de bovenkant om aan te geven naar welke kamer de verhuisdoos verhuisd mag worden. Dit maakt het uitpakken veel efficiënter. U krijgt altijd voldoende etiketten bij de verhuisdozen.

Om ervoor te zorgen dat de ruimte correct wordt ingericht, is het raadzaam een plattegrond te gebruiken. Bepaal van te voren waar elk meubelstuk of item moet komen te staan en geef dit bij de verhuizers aan. Denk na over de functionaliteit van de ruimte. Zorg ervoor dat alle verhuisdozen goed zijn gelabeld, zowel met de inhoud als met de ruimte waarin ze mogen worden geplaatst. Het helpt ook om het onnodig verplaatsen van meubels te minimaliseren. Deze tip en meer kunt u terugvinden op onze handige checklist.

Bij handyman diensten tijdens een verhuizing moet u denken aan demontage en montage van meubelstukken, afhalen en ophangen van verlichting, schilderijen spiegels of raambekleding of het af- en aansluiten van witgoed of elektronica.

Voor de meeste verhuizingen is geen speciale vergunning of ontheffing nodig. Deze dient wel aangevraagd te worden indien er een straat afgesloten moet worden, parkeervakken gereserveerd moeten worden of in sommige gevallen als er in een voetgangersgebied verhuisd wordt. Indien nodig kan De kleine Verhuizer dit voor u verzorgen.

Iedereen die verhuist wordt door De kleine Verhuizer kan verpakkingsmaterialen via de webshop bestellen. De verpakkingsmaterialen worden doorgaans op dinsdag en donderdagavond tussen 18:00 en 22:00 bezorgd. De verpakkingsmaterialen kunnen ook zonder afspraak worden afgehaald bij De kleine Verhuizer.

De kleine Verhuizer is sinds 2022 een Erkend Verhuisbedrijf, door het opgeleide personeel weet u zeker dat u door een vakkundig verhuisd zult worden. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan bent u altijd goed verzekerd via de collectieve verzekering van de Erkende Verhuizer.

Ja ontruimen en veegschoon opleveren van woningen behoort tot de kerntaken van De kleine Verhuizer. Herbruikbare inboedel kan in overleg bij een kringloopwinkel worden afgegeven en de rest van de spullen wordt afgevoerd naar een afvalverwerker. 

BartBox selfstorage valt ook onder De kleine Verhuizer. Wij hebben 2 opslagfaciliteiten met opslag units in verschillende maten beschikbaar. Het tussentijds opslaan van uw spullen voor, tijdens of na een verhuizing is dus geen enkel probleem.

Voor verhuizingen met daarbij tussentijdse opslag wordt geen minimum gehanteerd. Voor het zelf opslaan van spullen geldt een minimum periode van 1 maand. Daarna is een opslagunit dagelijks opzegbaar en er geldt geen opzegtermijn.

Bij elke verhuizing wordt alleen gebruikgemaakt van de beste materialen. Elke verhuiswagen is standaard uitgerust met meubelrollers, verhuisdekens, stretchwikkelfolie en verhuistape. Daarnaast beschikt De kleine Verhuizer over 3 verhuisliften, pianokarren en drempelplaten. Voor de verhuisdozen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit autolock dozen.

De kleine Verhuizer beschikt over 3 vrachtwagens, 2 bakwagens, 2 bestelbussen en 3 verhuisliften. Voor elke soort verhuizing is er dus wel een gepaste verhuiswagen beschikbaar.

De kleine Verhuizer is onderdeel van de organisatie van Erkende Verhuizers, daarom zijn uw spullen altijd goed verzekerd via het garantiecertificaat Erkende Verhuizer.

Op de verhuistipspagina van De kleine Verhuizer kunt u de checklist bekijken en downloaden, deze is bereikbaar via Verhuistips

Scroll naar boven