+31 0255 537 532 / +31 06 555 784 67

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-171
DekleineVerhuizer-301
DekleineVerhuizer-145

Spoedverhuizing

De kleine Verhuizer

Bent u onverwacht genoodzaakt om te verhuizen? Geen paniek! De kleine Verhuizer staat voor u klaar. Wij zijn een dynamisch, flexibel en snel verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in spoedverhuizingen.

Wij begrijpen dat een spoedverhuizing vaak gepaard gaat met veel stress en hectiek. Daarom zorgen wij ervoor dat uw verhuizing zo snel en soepel mogelijk verloopt. In sommige gevallen kunnen wij zelfs op dezelfde dag nog voor u aan de slag.

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-3

Binnen enkele dagen

Maar ook als u iets meer tijd heeft, staan wij voor u klaar. Binnen enkele dagen kunnen wij uw verhuizing tot in de puntjes verzorgen. Onze verhuizers zijn stuk voor stuk professionals die weten wat er bij een spoedverhuizing komt kijken. Wij zijn snel, efficiënt en zorgen ervoor dat uw inboedel schadevrij van A naar B wordt verhuisd.

Direct opslaan van uw inboedel

Heeft u nog geen nieuwe woning gevonden en moet u uw huidige woning verlaten? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij bieden de mogelijkheid om uw inboedel direct op te slaan in onze opslagruimtes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw spullen en kunt u rustig op zoek naar een nieuwe woning.

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-3

Erkend Verhuisbedrijf

Wat zijn de voordelen wanneer u verhuisd met een Erkend Verhuisbedrijf.

  1. Geen vervoer van A naar B, maar (desgewenst) een A tot Z verhuizing.
  2. Garanties en verzekering tegen schade beschermen je.
  3. Vriendelijke en begripvolle verhuizers staan voor je klaar.
  4. Je verhuist zonder stress of zorgen.
  5. Je kostbare spullen zijn in deskundige handen.
  6. Je bespaart veel tijd en energie.
  7. Algemene voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld.
  8. Je voelt je direct thuis in je nieuwe huis.

Verpakkingsmaterialen

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment waaronder stevige verhuisdozen en garderobeboxen voor al uw hangende kleding. Evenals matrashoezen, fauteuil hoezen en bank hoezen. Wij werken standaard met stretchwikkelfolie en verhuisdekens. Ruim voldoende beschermend materiaal om ervoor te zorgen dat uw spullen veilig en beschermd zijn tijdens de verhuizing.

DekleineVerhuizer-3

Wilt u gebruikmaken van onze spoed verhuisservice? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan voor u klaar en zorgen ervoor dat uw verhuizing snel en soepel verloopt. De kleine Verhuizer: snel, flexibel en betrouwbaar!

Scroll naar boven