+31 0255 537 532 / +31 06 555 784 67

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-171
DekleineVerhuizer-301
DekleineVerhuizer-145

Seniorenverhuizing

De kleine Verhuizer

Wij van De Kleine Verhuizer weten als geen ander dat een verhuizing vaak sneller gaat dan verwacht. Wij nemen de tijd om ervoor te zorgen dat uw verhuizing soepel, zorgvuldig en zonder stress verloopt. Wij verhuizen namelijk met aandacht voor u en uw meubelstukken. Wij zijn flexibel en kunnen indien nodig snel schakelen.

DekleineVerhuizer-2004
DekleineVerhuizer-5203

Erkend Verhuisbedrijf

Wat zijn de voordelen wanneer u verhuisd met een Erkend Verhuisbedrijf.

  1. Geen vervoer van A naar B, maar (desgewenst) een A tot Z verhuizing.
  2. Garanties en verzekering tegen schade beschermen je.
  3. Vriendelijke en begripvolle verhuizers staan voor je klaar.
  4. Je verhuist zonder stress of zorgen.
  5. Je kostbare spullen zijn in deskundige handen.
  6. Je bespaart veel tijd en energie.
  7. Algemene voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld.
  8. Je voelt je direct thuis in je nieuwe huis.

Serviceflat of Woonzorgcentrum

Onze senioren verhuisservice is specifiek ingericht om u niet alleen te verhuizen maar ook te ondersteunen in het gehele proces. Van het inpakken van uw spullen, het verhuizen tot het uitpakken van uw spullen. Wij verzorgen het allemaal. Wij werken snel en efficiënt, maar altijd met de grootste zorg en aandacht voor u en uw meubelstukken. Onze vrolijke verhuizers hebben altijd een goed humeur en een ontspannen sfeer en een gulle lach zorgt voor minder stress.

DekleineVerhuizer-2067
DekleineVerhuizer-1022

Persoonlijk

Ons team van vrolijke verhuizers wordt aangevoerd door een uiterst ervaren voorman, die uw contactpersoon zal zijn gedurende de verhuisdag en u zal uitleggen hoe de verhuizing zal verlopen. Het team van verhuizers bestaat uit professionals met een vakdiploma en eventueel een handyman voor het demonteren en monteren van uw meubelstukken, verlichting, en meer. Samen vormen zij een geoliede machine dat zorgt voor rust en efficiëntie gedurende de verhuisdag.

Verpakkingsmaterialen

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment verpakkingsmaterialen. Waaronder stevige verhuisdozen en garderobeboxen voor al uw hangende kleding. Evenals matrashoezen, fauteuil hoezen en bank hoezen. Wij werken standaard met stretchwikkelfolie en verhuisdekens. Ruim voldoende beschermend materiaal om ervoor te zorgen dat uw spullen veilig en beschermd zijn tijdens de verhuizing.

DekleineVerhuizer-1041

U kunt erop vertrouwen dat uw verhuizing in goede handen is bij De kleine Verhuizer. Neem vandaag nog contact met ons op om uw seniorenverhuizing te bespreken. Wij staan graag voor u klaar!

Scroll naar boven