+31 0255 537 532 / +31 06 555 784 67

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-171
DekleineVerhuizer-301
DekleineVerhuizer-145

Grote verhuizing

De kleine Verhuizer

Wij zijn in 1996 gestart als De Kleine Verhuizer met een verhuisservice voor één of enkele meubelstukken. Echter beperken wij ons niet en verhuizen van of naar geheel Nederland en daarbuiten. De afstand noch uw inboedel kan ons niet groot genoeg zijn. Met 3 verhuis vrachtauto’s en meerdere kleinere + 3 verhuisliften hebben wij voldoende capaciteit om ook uw grote verhuizing op een professionele en efficiënte wijze uit te voeren. Van één enkel meubelstuk tot het volledig ontzorgen inclusief inpakken en uitpakken van uw gehele inboedel.

DekleineVerhuizer-301
DekleineVerhuizer-2001

Particulier en Zakelijk

Onze verhuisservice is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven, intern of extern. Wij werken snel en efficiënt, maar altijd met de grootste zorg en aandacht voor uw meubelstukken. Onze vrolijke en professionele verhuizers zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw verhuizing soepel en stressvrij verloopt.

Professioneel

Ons team van vrolijke verhuizers wordt aangevoerd door een uiterst ervaren voorman, die uw contactpersoon zal zijn gedurende de verhuisdag en u zal uitleggen hoe de verhuizing zal verlopen. Het team van verhuizers bestaat uit professionals met een vakdiploma en eventueel een handyman voor het demonteren en monteren van uw meubelstukken, verlichting, en meer. Samen vormen zij een geoliede machine dat zorgt voor rust en efficiëntie gedurende de verhuisdag.

DekleineVerhuizer-1027
DekleineVerhuizer-5140

Ontzorgen

Bij De Kleine Verhuizer begrijpen wij dat verhuizen een stressvolle en uitdagende ervaring kan zijn. Daarom streven wij er altijd naar om u een geruststellende en probleemloze verhuizing te bieden. Wij bieden niet alleen hulp bij het sjouwen van uw meubelstukken, maar wij verzorgen uw verhuizing van A tot Z. Een greep uit de diensten die wij leveren zijn inpak- en uitpakservice, demonteren en monteren van meubelstukken en/of handymandiensten. Kortom volledig ontzorgen.

Erkend Verhuisbedrijf

Wat zijn de voordelen wanneer u verhuisd met een Erkend Verhuisbedrijf.

  1. Geen vervoer van A naar B, maar (desgewenst) een A tot Z verhuizing.
  2. Garanties en verzekering tegen schade beschermen je.
  3. Vriendelijke en begripvolle verhuizers staan voor je klaar.
  4. Je verhuist zonder stress of zorgen.
  5. Je kostbare spullen zijn in deskundige handen.
  6. Je bespaart veel tijd en energie.
  7. Algemene voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld.
  8. Je voelt je direct thuis in je nieuwe huis.
DekleineVerhuizer-2021

Mocht u op zoek zijn naar een betrouwbare, efficiënte en vrolijke verhuisservice? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen bij elke stap van uw verhuizing, met een glimlach op ons gezicht.

Scroll naar boven