+31 0255 537 532 / +31 06 555 784 67

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-171
DekleineVerhuizer-301
DekleineVerhuizer-145

Weekend verhuizing

De kleine Verhuizer

Bent u op zoek naar verhuisbedrijf en wilt u verhuisd worden in het weekend? De kleine Verhuizer staat voor u klaar met ons team van vrolijke verhuizers die altijd in een goed humeur zijn en tomeloze inzet tonen. Of u nu op zaterdag of zondag wilt verhuizen, wij zijn er voor u. U kunt erop vertrouwen dat wij uw spullen met de grootste zorg behandelen.

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-3

Particulier

Onze verhuisservice is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven, intern of extern. Met een fulltime baan en/of als drukbezette ouder heeft u allicht geen tijd om doordeweeks te verhuizen? Uw tijd is kostbaar. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om op zaterdag of zondag te verhuizen, wanneer het u uitkomt. Onze vrolijke verhuizers zorgen voor een soepele en efficiënte verhuizing.

Ook Zakelijk

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat uw bedrijfsactiviteiten tijdens de verhuizing doorgaan en daarom maken wij het mogelijk om ook uw bedrijf in het weekend te verhuizen. Door onze inzet in het weekend kunnen uw medewerkers ongestoord van hun weekend genieten. Op deze manier is uw bedrijf op maandagochtend direct weer operationeel.

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-3

Erkend Verhuisbedrijf

Wat zijn de voordelen wanneer u verhuisd met een Erkend Verhuisbedrijf.

  1. Geen vervoer van A naar B, maar (desgewenst) een A tot Z verhuizing.
  2. Garanties en verzekering tegen schade beschermen je.
  3. Vriendelijke en begripvolle verhuizers staan voor je klaar.
  4. Je verhuist zonder stress of zorgen.
  5. Je kostbare spullen zijn in deskundige handen.
  6. Je bespaart veel tijd en energie.
  7. Algemene voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld.
  8. Je voelt je direct thuis in je nieuwe huis.

Verpakkingsmaterialen

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment waaronder stevige verhuisdozen en garderobeboxen voor al uw hangende kleding. Evenals matrashoezen, fauteuil hoezen en bank hoezen. Wij werken standaard met stretchwikkelfolie en verhuisdekens. Ruim voldoende beschermend materiaal om ervoor te zorgen dat uw spullen veilig en beschermd zijn tijdens de verhuizing.

DekleineVerhuizer-3

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele verhuisservice die past bij uw drukke levensstijl of bedrijf, neem dan contact op met De kleine Verhuizer. Wij staan altijd voor u klaar, zelfs in het weekend!

Scroll naar boven