+31 0255 537 532 / +31 06 555 784 67

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-171
DekleineVerhuizer-301
DekleineVerhuizer-145

Verhuizing met verhuislift

De kleine Verhuizer

Heeft u een groot meubelstuk dat niet door het trapgat past? Of woont u op de eerste verdieping of hoger en heeft u een nieuw meubelstuk gekocht? Geen zorgen! Wij hebben drie moderne verhuisliften, deze zijn operationeel vanaf de eerste verdieping met een maximaal bereik van maar liefst 31 meter. Onze verhuisliften hebben een indrukwekkend draagvermogen van meer dan 400 kilo, waardoor geen enkele uitdaging te groot is.

DekleineVerhuizer-2029
DekleineVerhuizer-4000

Verhuislift huren

Onze verhuislift is ideaal voor het verplaatsen van grote meubelstukken, zoals banken, kasten en witgoed, en zorgt ervoor dat uw eigendommen veilig en snel naar boven of naar beneden worden verplaatst. Onze verhuislift wordt bediend door een ervaren vrolijke verhuizer die tevens meehelpt sjouwen. Of meerdere vrolijke verhuizers die het zware werk uit handen nemen. Bij De Kleine Verhuizer verhuizen wij uw meubelstukken veilig, snel en altijd met een glimlach.

Verhuizing met verhuislift

Gaat u binnenkort verhuizen van of naar een etage of bovenwoning? Het gebruik van een verhuislift tijdens uw verhuizing heeft diverse voordelen. Zo gaat het verhuizen van uw inboedel veel sneller, veiliger en gemakkelijker. Dit komt omdat de verhuislift een groot en stabiel platform heeft, waardoor grote meubelstukken en meerdere verhuisdozen in één keer naar beneden of boven kunnen worden verplaatst. Bij De kleine Verhuizer rekenen wij geen extra kosten voor het inzetten van onze verhuislift tijdens uw verhuizing.

DekleineVerhuizer-2022
DekleineVerhuizer-2047

Piano verhuizen met verhuislift

Het verhuizen van uw piano of vleugel naar een etage via het raam of balkon is één van onze specialiteiten. Onze verhuislift heeft een draagvermogen van meer dan 400 kilo. U kunt met een gerust hart toekijken hoe wij uw piano of vleugel veilig verhuizen.

Erkend Verhuisbedrijf

Wat zijn de voordelen wanneer u verhuisd met een Erkend Verhuisbedrijf.

  1. Geen vervoer van A naar B, maar (desgewenst) een A tot Z verhuizing.
  2. Garanties en verzekering tegen schade beschermen je.
  3. Vriendelijke en begripvolle verhuizers staan voor je klaar.
  4. Je verhuist zonder stress of zorgen.
  5. Je kostbare spullen zijn in deskundige handen.
  6. Je bespaart veel tijd en energie.
  7. Algemene voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld.
  8. Je voelt je direct thuis in je nieuwe huis.
DekleineVerhuizer-5171

Neem vandaag nog contact op met De Kleine Verhuizer en maak gebruik van onze verhuisliften en verhuisservice. Wij zijn uw partner in verhuizen!

Scroll naar boven