+31 0255 537 532 / +31 06 555 784 67

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-171
DekleineVerhuizer-301
DekleineVerhuizer-145

Verhuizing met opslag

De kleine Verhuizer

Welkom bij De Kleine Verhuizer! Wij zijn er om u te helpen bij uw verhuizing, opslag en ontruiming. Wij zijn tevens de trotse eigenaar van BartBox. BartBox is een toonaangevende aanbieder van opslagruimtes en biedt een breed scala aan opslagopties voor verschillende behoeften. Zo beschikken wij over de welbekende self-storage opslagruimtes. Maar ook mobiele opslag karren, houten containers en/of stalen containers. Zowel tijdelijk als langdurig. Onze opslagruimtes zijn goed bereikbaar, schoon, veilig, droog en scherp geprijsd.

BartBox-01
BartBox-03

Opslagruimte huren

Een groot voordeel van het huren van een opslagruimte bij BartBox is de flexibiliteit. U kunt uw opslagruimte huren voor een dag, een week, een maand of zelfs voor een langere periode, afhankelijk van uw behoeften. En als uw behoeften veranderen, kunt u altijd upgraden of downgraden naar een andere opslagruimte. Wij verhuren self-storage opslagruimtes vanaf 3,6 m³. Wij hebben langdurige opslagruimtes vanaf 3 m³.

Verhuizing met opslag

Maar wat als u nog niet klaar bent om uw inboedel naar uw nieuwe woning te verhuizen? Of als u tijdelijk geen plek heeft voor al uw spullen? Geen zorgen, wij zijn een ervaren verhuisbedrijf met een uitstekende reputatie voor het leveren van hoogwaardige verhuisdiensten. Waaronder onze verhuisservice in combinatie met opslag. Wij verhuizen u van uw huidige woning naar onze opslagfaciliteit en retour of door naar uw nieuwe woning.

DekleineVerhuizer-1031
DekleineVerhuizer-5171

Erkend Verhuisbedrijf

Wat zijn de voordelen wanneer u verhuisd met een Erkend Verhuisbedrijf.

  1. Geen vervoer van A naar B, maar (desgewenst) een A tot Z verhuizing.
  2. Garanties en verzekering tegen schade beschermen je.
  3. Vriendelijke en begripvolle verhuizers staan voor je klaar.
  4. Je verhuist zonder stress of zorgen.
  5. Je kostbare spullen zijn in deskundige handen.
  6. Je bespaart veel tijd en energie.
  7. Algemene voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld.
  8. Je voelt je direct thuis in je nieuwe huis.

Particulier en Zakelijk

Onze verhuisservice is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven, intern of extern. Of u nu een particulier bent die tijdens uw verbouwing een opslagruimte nodig heeft of een bedrijf dat extra ruimte nodig heeft voor archivering, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Het voordeel van het huren van opslagruimte voor particulieren is dat het BTW vrij is.

DekleineVerhuizer-2002

Waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw opslagbehoeften!

Scroll naar boven