+31 0255 537 532 / +31 06 555 784 67

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-171
DekleineVerhuizer-301
DekleineVerhuizer-145

Internationale verhuizing

De kleine Verhuizer

Bent u op zoek naar een betrouwbare en persoonlijke internationale verhuisservice? De kleine Verhuizer staat voor u klaar. Wij begrijpen dat een internationale verhuizing een ingrijpende gebeurtenis is en daarom nemen wij alle zorgen uit handen. Onze ervaren en professionele vrolijke verhuizers zorgen ervoor dat uw inboedel veilig en snel van Nederland naar het buitenland, of andersom, wordt verhuisd.

DekleineVerhuizer-2007
DekleineVerhuizer-2026

Emigreren

Bent u van plan om te emigreren naar een ander land, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wij begrijpen dat het emigratieproces stressvol kan zijn en wij zullen er alles aan doen om u te helpen bij het navigeren door de complexe en vaak verwarrende regels en voorschriften. Wij hebben ervaren met het verhuizen van of naar België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken en Italië.

Persoonlijk

Bij De kleine Verhuizer weten wij als geen ander dat een verhuizing een grote stap is. Daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en begeleiding gedurende het hele proces. Ons team van vrolijke verhuizers wordt aangevoerd door een uiterst ervaren voorman, die uw persoonlijke contactpersoon zal zijn van begin tot eind. Onze voorman gaat daadwerkelijk met uw inboedel mee naar uw nieuwe woning. Dit zorgt niet alleen voor een vertrouwd gevoel, maar ook voor een soepele en efficiënte verhuizing.

DekleineVerhuizer-145
DekleineVerhuizer-1041

Verpakkingsmaterialen

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment waaronder stevige verhuisdozen en garderobeboxen voor al uw hangende kleding. Evenals matrashoezen, fauteuil hoezen en bank hoezen. Wij werken standaard met stretchwikkelfolie en verhuisdekens. Ruim voldoende beschermend materiaal om ervoor te zorgen dat uw spullen veilig en beschermd zijn tijdens de verhuizing.

Erkend Verhuisbedrijf

Wat zijn de voordelen wanneer u verhuisd met een Erkend Verhuisbedrijf.

  1. Geen vervoer van A naar B, maar (desgewenst) een A tot Z verhuizing.
  2. Garanties en verzekering tegen schade beschermen je.
  3. Vriendelijke en begripvolle verhuizers staan voor je klaar.
  4. Je verhuist zonder stress of zorgen.
  5. Je kostbare spullen zijn in deskundige handen.
  6. Je bespaart veel tijd en energie.
  7. Algemene voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld.
  8. Je voelt je direct thuis in je nieuwe huis.
DekleineVerhuizer-5200

Kies voor De kleine Verhuizer en geniet van een zorgeloze internationale verhuizing! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Scroll naar boven