+31 0255 537 532 / +31 06 555 784 67

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-171
DekleineVerhuizer-301
DekleineVerhuizer-145

Avond verhuizing

De kleine Verhuizer

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf dat flexibele verhuistijden aanbiedt? Dan bent u bij De kleine Verhuizer aan het juiste adres! Wij begrijpen dat verhuizen onder bijzondere omstandigheden kan plaatsvinden en dat niet iedereen de luxe heeft om te verhuizen tijdens de standaard 09:00 tot 17:00 openingstijden.

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-3

Na reguliere werktijden

Wij bieden u nu de mogelijkheid om te verhuizen in de avonduren, zelfs in het donker! Onze ervaren verhuizers zijn uitgerust met de juiste verlichting en materialen om uw verhuizing veilig en soepel te laten verlopen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het tijdstip van de verhuizing, want wij zijn er om u te helpen op elk moment dat het u uitkomt.

Verhuishulpmiddelen

Onze vrolijke verhuizers beschikken over een breed scala aan verhuishulpmiddelen die het tillen en verplaatsen van uw bezittingen een stuk gemakkelijker maken. Meubelrollers zijn een must-have. Met deze handige hulpmiddelen kunnen wij eenvoudig meubelen verplaatsen. Onze verhuislift is ideaal voor het verplaatsen van objecten, zoals meubelen en witgoed, van en naar hogere verdiepingen. Wij maken ook gebruik van tilbanden. Deze banden zijn ideaal voor het tillen van zware objecten, zoals kasten en banken, en verminderen de belasting op de rug en armen.

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-3

Erkend Verhuisbedrijf

Wat zijn de voordelen wanneer u verhuisd met een Erkend Verhuisbedrijf.

  1. Geen vervoer van A naar B, maar (desgewenst) een A tot Z verhuizing.
  2. Garanties en verzekering tegen schade beschermen je.
  3. Vriendelijke en begripvolle verhuizers staan voor je klaar.
  4. Je verhuist zonder stress of zorgen.
  5. Je kostbare spullen zijn in deskundige handen.
  6. Je bespaart veel tijd en energie.
  7. Algemene voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld.
  8. Je voelt je direct thuis in je nieuwe huis.

Verpakkingsmaterialen

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment waaronder stevige verhuisdozen en garderobeboxen voor al uw hangende kleding. Evenals matrashoezen, fauteuil hoezen en bank hoezen. Wij werken standaard met stretchwikkelfolie en verhuisdekens. Ruim voldoende beschermend materiaal om ervoor te zorgen dat uw spullen veilig en beschermd zijn tijdens de verhuizing.

DekleineVerhuizer-3

Mocht u op zoek zijn naar een betrouwbare, efficiënte en vrolijke verhuisservice? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen bij elke stap van uw verhuizing, met een glimlach op ons gezicht.

Scroll naar boven