+31 0255 537 532 / +31 06 555 784 67

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-171
DekleineVerhuizer-301
DekleineVerhuizer-145

Ontruiming

De kleine Verhuizer

Onze expertise is niet alleen het ontruimen van meubelstukken, maar onder andere ook raambekleding of vloerbekleding. Wij begrijpen dat elke situatie anders is en wij bieden een op maat gemaakte service die bij uw specifieke ontruimingsbehoeften past. Of u nu verhuist naar een nieuwe locatie en slechts de vloerbekleding verwijdert hoeft te worden, of het geheel leeghalen van een woning of bedrijfspand. Wij leveren veegschoon op.

DekleineVerhuizer-1028
DekleineVerhuizer-1025

Ontruiming na overlijden

Wij begrijpen hoe zwaar het kan zijn om de woning van een overleden dierbare te ontruimen. Daarom bieden wij onze professionele ontruim service aan voor deze moeilijke taak. Ons team van experts zorgt voor het efficiënt en respectvol leegmaken van de woning, het inpakken en verwijderen van de bezittingen van de overledene en het afvoeren of verhuizen hiervan. Wij zijn ervaren in het omgaan met de gevoelige situatie van ontruimen bij overlijden en zorgen ervoor dat het proces soepel verloopt.

Ontruiming na calamiteiten

Bent u getroffen door een calamiteit, zoals bijvoorbeeld brand, en heeft u hulp nodig bij het ontruimen van uw woning of gebouw? Dan kunt u bij De kleine Verhuizer terecht voor professionele en zorgvuldige ontruimingsdienst. Het ontruimen van een woning of gebouw na een calamiteit kan een complex en gevaarlijk proces zijn dat zorgvuldig moet worden gepland en uitgevoerd. Als het gebouw veilig is om te betreden, zal het ontruimingsproces worden gestart.

DekleineVerhuizer-2017
BartBox-05

Ontruimen en opslag

Onze ontruim service in combinatie met opslag is de perfecte oplossing als u een woning moet ontruimen en geen plek heeft om de bezittingen op te slaan. Wij bieden u de gemoedsrust dat uw spullen in goede handen zijn en dat u op een later moment rustig de tijd kunt nemen om te beslissen wat u ermee wilt doen. Onze opslagruimtes zijn 24/7 beveiligd, goed bereikbaar, wind en waterdicht en scherp geprijsd.

Kringloop of Weggeefactie

Tijdens onze ontruimingen zorgen we er altijd voor dat niet alle meubelstukken weggegooid worden. We weten namelijk dat er veel mensen zijn die het moeilijk hebben en geen nieuwe meubels kunnen kopen. Door de meubels te doneren aan goede doelen of aan mensen in nood, kunnen we hen helpen om hun huis in te richten en een comfortabel leven te leiden. In het kader duurzaamheid draagt dit ook bij aan een beter milieu.

DekleineVerhuizer-2024

Bent u op zoek naar een betrouwbare, efficiënte en oprechte ontruim service? Neem dan contact met ons op. Wij staan wij klaar om u te helpen met uw specifieke ontruimbehoeften.

Scroll naar boven