+31 0255 537 532 / +31 06 555 784 67

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-171
DekleineVerhuizer-301
DekleineVerhuizer-145

Piano verhuizing

De kleine Verhuizer

Wilt u binnenkort uw piano of vleugel verhuizen? Een akoestische piano of concertvleugel is enorm zwaar. Een piano weegt al snel 200 tot 250 kg. Een vleugel kan wel tot 500 kg wegen. Wij hebben ruime ervaring in het verhuizen van piano’s en vleugels. Wij verzorgen het beschermen en verpakken van uw instrument tijdens de verhuizing.

DekleineVerhuizer-2016
DekleineVerhuizer-2027

Verhuishulpmiddelen

Onze vrolijke verhuizers beschikken over een breed scala aan verhuishulpmiddelen. Voor het verhuizen van een piano of vleugel beschikken wij over een speciaal ontworpen pianokar. Met de pianokar kunnen wij uw piano of vleugel gemakkelijk door deuropeningen verhuizen. Bovendien is de pianokar uitgerust met stevige grote elastische wielen om beschadiging aan uw vloer te voorkomen.

Piano verhuizen met verhuislift

Bent u woonachtig in een appartement of verhuisd u naar een appartement wilt u graag uw piano verhuizen? De kleine Verhuizer staat voor u klaar! Wij beschikken over meerdere verhuisliften met een maximaal bereik van 31 meter hoog. Het verhuizen van uw piano of vleugel naar een etage via het raam of balkon is één van onze specialiteiten. U kunt met een gerust hart toekijken hoe wij uw piano of vleugel veilig verhuizen.

DekleineVerhuizer-2047
BartBox-20

Opslaan van uw piano

Bent u van plan om uw woonkamer te verbouwen of gaat u kleiner wonen? Dan kan het opslaan van uw piano een uitdaging zijn. Gelukkig kan De kleine Verhuizer u helpen! Onze vrolijke verhuizers zorgen ervoor dat uw piano zorgvuldig wordt behandeld en beschermd tijdens de verhuizing naar onze opslagfaciliteit. Bovendien bieden wij flexibele opslagmogelijkheden, zodat u uw piano voor een korte of lange periode bij ons kunt opslaan.

Erkend Verhuisbedrijf

Wat zijn de voordelen wanneer u verhuisd met een Erkend Verhuisbedrijf.

  1. Geen vervoer van A naar B, maar (desgewenst) een A tot Z verhuizing.
  2. Garanties en verzekering tegen schade beschermen je.
  3. Vriendelijke en begripvolle verhuizers staan voor je klaar.
  4. Je verhuist zonder stress of zorgen.
  5. Je kostbare spullen zijn in deskundige handen.
  6. Je bespaart veel tijd en energie.
  7. Algemene voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld.
  8. Je voelt je direct thuis in je nieuwe huis.
DekleineVerhuizer-5171

Bent u geïnteresseerd in onze piano verhuisservice met of zonder verhuislift? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen van uw piano verhuizing.

Scroll naar boven