+31 0255 537 532 / +31 06 555 784 67

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-171
DekleineVerhuizer-301
DekleineVerhuizer-145

Verhuislift huren

De kleine Verhuizer

Heeft u een groot meubelstuk dat niet door het trapgat past? Of woont u op de eerste verdieping of hoger en heeft u een nieuw meubelstuk gekocht? Geen zorgen! Wij hebben drie moderne verhuisliften, deze zijn operationeel vanaf de eerste verdieping met een maximaal bereik van maar liefst 31 meter. Onze verhuisliften hebben een indrukwekkend draagvermogen van meer dan 400 kilo, waardoor geen enkele uitdaging te groot is.

DekleineVerhuizer-1011
DekleineVerhuizer-5120

Verhuislift huren

Onze verhuislift is ideaal voor het verplaatsen van grote meubelstukken, zoals banken, kasten en witgoed, en zorgt ervoor dat uw eigendommen veilig en snel naar boven of naar beneden worden verplaatst. Onze verhuislift wordt bediend door een ervaren vrolijke verhuizer die tevens meehelpt sjouwen. Of meerdere vrolijke verhuizers die het zware werk uit handen nemen. Bij De Kleine Verhuizer verhuizen wij uw meubelstukken veilig, snel en altijd met een glimlach.

Eigenschappen van onze verhuisliften

  1. Veilig en efficiënt.
  2. Inzetbaar vanaf de eerste verdieping.
  3. Eén van onze verhuisliften is ook inzetbaar op moeilijk bereikbare plekken.
  4. Werkhoogte tot 32 meter.
  5. Hefvermogen tot 400 KG.
  6. Scherp geprijsd.
  7. Gecertificeerd door Erkende Verhuizers.
  8. In combinatie met verhuisassistentie.
DekleineVerhuizer-5121
DekleineVerhuizer-2059

Verhuizing met verhuislift

Gaat u binnenkort verhuizen van of naar een etage of bovenwoning? Het gebruik van een verhuislift tijdens uw verhuizing heeft diverse voordelen. Zo gaat het verhuizen van uw inboedel veel sneller, veiliger en gemakkelijker. Dit komt omdat de verhuislift een groot en stabiel platform heeft, waardoor grote meubelstukken en meerdere verhuisdozen in één keer naar beneden of boven kunnen worden verplaatst. Bij De kleine Verhuizer rekenen wij geen extra kosten voor het inzetten van onze verhuislift tijdens uw verhuizing.

Piano verhuizen met verhuislift

Het verhuizen van uw piano of vleugel naar een etage via het raam of balkon is één van onze specialiteiten. Onze verhuislift heeft een draagvermogen van meer dan 400 kilo. U kunt met een gerust hart toekijken hoe wij uw piano of vleugel veilig verhuizen.

DekleineVerhuizer-2047

Maak vandaag nog gebruik van onze verhuisliften en verhuisservice. Wij zijn uw partner voor het zware werk.

Scroll naar boven