+31 0255 537 532 / +31 06 555 784 67

DekleineVerhuizer-2003

Verhuisbedrijf Aerdenhout

Bent u op zoek naar een vertrouwd en vakkundig verhuisbedrijf in de omgeving van Aerdenhout? Zoek dan niet verder en neem direct contact op met De Kleine Verhuizer, uw Erkende Verhuizer in Kennemerland en omstreken. Vraag eenvoudig via deze pagina een offerte aan en ontvang spoedig een geheel vrijblijvende offerte op maat voor uw verhuizing. Of het nu gaat om een kleine of grote verhuizing, seniorenverhuizing, bedrijfsverhuizing, internationale verhuizing of ontruiming, ons team van vrolijke verhuizers staat gereed om u te assisteren!

Zorgeloze Verhuizingen in Aerdenhout

Wij begrijpen dat verhuizingen soms gepaard gaan met enige spanning maar wanneer u verhuist met De Kleine Verhuizer is dat nergens voor nodig. Wij streven er altijd naar om elke verhuizing soepel en stressvrij te laten verlopen, door onze jarenlange ervaring beschikken wij daarom over de juiste expertise om u tijdens het hele verhuisproces te begeleiden. Onze verhuisteams staan allemaal bekend als vrolijke verhuizers vanwege de positieve sfeer die zij met zich meedragen. Deze goede sfeer gecombineerd met hard en professioneel werk zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel zal verlopen. Daarnaast is er altijd een ervaren en gecertificeerde voorman aanwezig om de verhuizing in goede banen te begeleiden. Wij proberen altijd snel en efficiënt te verhuizen maar houden daarbij ook altijd ook voor detail. Onze excellente service zal ervoor zorgen dat uw verhuizing helemaal van begin tot eind zonder zorgen zal verlopen, achteraf kunt u dan terugkijken op een prettige verhuiservaring.

Werkgebied van De kleine Verhuizer rondom Aerdenhout

De Kleine Verhuizer is elke dag actief in de omgeving van Aerdenhout. Mede door onze jarenlange ervaring in het vak is daarom geen enkele verhuizing in Aerdenhout te complex voor ons. In principe is er geen ontheffing of vergunning nodig voor uw verhuizing in Aerdenhout, hierdoor kunnen wij een verhuizing vrij snel inplannen na het uitbrengen van de vrijblijvende offerte. Mocht er een ontheffing of vergunning nodig zijn op het andere adres, dan kunnen wij deze uiteraard voor u aanvragen. Ongeacht de verhuislocatie in Aerdenhout, wij hebben altijd een gepast formaat verhuiswagen beschikbaar. Wij voeren regelmatig grote verhuizingen uit rondom de Boekenrodeweg en het Kopje van Aerdenhout, maar ook kleinere seniorenverhuizingen naar Klooster Alverna. Vanuit Aerdenhout verhuizen we vaak naar nabijgelegen plaatsen zoals Overveen, Bloemendaal, Haarlem, Santpoort-Zuid, Vogelenzang, Bentveld en Zandvoort.

Verhuisdiensten in Aerdenhout

De service van De kleine Verhuizer gaat verder dan alleen het verhuizen van uw spullen. Via onderstaand overzicht kunt u alle overige services bekijken die wij aanbieden in Aerdenhout.

De Kleine Verhuizer, uw Erkende Verhuizer in Aerdenhout

Met ruim 25 jaar ervaring in het verhuisvak is De Kleine Verhuizer al lange tijd een begrip in de regio. Inmiddels hebben wij meer 25.000 verhuizingen succesvol uitgevoerd en daardoor beschikken wij over alle nodige praktijkervaring. Uw eigendommen worden altijd met de grootste zorg behandeld; onze vrolijke verhuizers behandelen uw spullen daarbij net zoals hun hun eigen bezittingen. Sinds 2022 is De Kleine Verhuizer officieel lid geworden van de Erkende Verhuizer, dit staat voor de hoogste kwaliteit en service. Ons personeel is daarom perfect opgeleid volgens de laatste normen van de Erkende Verhuizer en dit zult u merken tijdens uw verhuizing. In het geval er toch iets mis gaat tijdens uw verhuizing, dan is uw inboedel goed verzekerd via het Erkende Verhuizer garantiecertificaat.

Alle verhuisdiensten staan garant voor goede service, professionele uitvoering, persoonlijke toewijding en betrouwbaarheid.

Aarzel daarom niet en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op maat aan voor uw verhuizing!

Veel gestelde vragen (FAQ)

De kosten voor een verhuizing in Aerdenhout kunnen sterk verschillen omdat prijs van veel verschillende factoren afhankelijk is. Voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via het “offerte aanvraag” formulier.

U kunt eenvoudig het “offerte aanvraag” formulier invullen op onze website. Hieruit kunnen wij uw de nodige gegevens direct overnemen en indien nodig kunnen wij van daaruit een offerte bezoek met u inplannen. Wij reageren altijd binnen één werkdag op een offerte aanvraag.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u het best het “offerte aanvraag” formulier invullen. Aan de hand daarvan zullen wij binnen één werkdag contact met u opnemen.

Daarnaast is het ook mogelijk om te e-mailen naar info@kleineverhuizer.nl, te Whatsappen naar +31 06 555 784 67 of ons te bellen op +31 0255 537 532.

Een offerte op maat van De kleine Verhuizer is altijd geheel vrijblijvend en zonder kosten.

Hoe eerder de verhuisdatum bekend is hoe meer keuze u heeft om een dag uit kiezen. De laatste week van de maand is altijd als eerste volgeboekt en dient dus tijdig vastgelegd te worden. Wij zullen altijd ons best doen om de eerst mogelijke verhuisdatum voor u te vinden, in veel gevallen kan dit dezelfde week nog.

Het verhuizen van één enkel item gaat op basis van het uurtarief. Het tarief is afhankelijk van het aantal verhuizers dat ingezet moet worden en de afstand die gereisd moet worden.

Bij een volledig verzorgde verhuizing door De kleine Verhuizer is een verhuislift indien nodig altijd inbegrepen. Hierdoor gaat de verhuizing sneller en hoeft er minder getild te worden. De kosten voor het huren van alleen een verhuislift wordt bepaald aan de hand van het aantal verhuizers dat ingezet moet worden en de tijd die gereisd moet worden naar de verhuislocatie.

Geen enkele verhuizing is hetzelfde en daarom kan dit niet met elkaar vergeleken worden. De kosten worden per verhuizing gecalculeerd aan de hand van de ingeschatte arbeidstijd, reistijd en diensten die geleverd worden. U kunt via het “offerte aanvraag” formulier een geheel vrijblijvende offerte krijgen.

Voor de meeste verhuizingen is geen speciale vergunning of ontheffing nodig. Deze dient wel aangevraagd te worden indien er een straat afgesloten moet worden, parkeervakken gereserveerd moeten worden en in sommige gevallen als er in een voetgangersgebied verhuisd wordt. Indien nodig kan De kleine Verhuizer dit voor u verzorgen.

Iedereen die verhuist wordt door De kleine Verhuizer kan verpakkingsmaterialen via de webshop bestellen. De verpakkingsmaterialen worden doorgaans op dinsdag en donderdagavond tussen 18:00 en 22:00 bezorgd. De verpakkingsmaterialen kunnen ook zonder afspraak worden afgehaald bij De kleine Verhuizer.

De kleine Verhuizer is sinds 2022 een Erkend Verhuisbedrijf, door het opgeleide personeel weet u zeker dat u door een vakkundig verhuisd zult worden. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan bent u altijd goed verzekerd via de collectieve verzekering van de Erkende Verhuizer.

De kleine Verhuizer verzorgt naast grote en kleine verhuizingen nog meer verhuisservices aan in Aerdenhout. Denk hierbij aan bedrijfsverhuizingen, verhuislift verhuur en ontruimingen.

Ja ontruimen en veegschoon opleveren van woningen behoort tot de kerntaken van De kleine Verhuizer. Herbruikbare inboedel kan in overleg bij een kringloopwinkel worden afgegeven en de rest van de spullen wordt afgevoerd naar een afvalverwerker. 

BartBox selfstorage valt ook onder De kleine Verhuizer. Wij hebben 2 opslagfaciliteiten met opslag units in verschillende maten beschikbaar. Het tussentijds opslaan van uw spullen voor, tijdens of na een verhuizing is dus geen enkel probleem.

Voor verhuizingen met daarbij tussentijdse opslag wordt geen minimum gehanteerd. Voor het zelf opslaan van spullen geldt een minimum periode van 1 maand. Daarna is een opslagunit dagelijks opzegbaar en er geldt geen opzegtermijn.

De kleine Verhuizer kan de meeste meubels indien nodig voor u demonteren en monteren. Hiervoor komt een speciaal daarvoor opgeleide handyman mee op de verhuisdag. De handyman service is ook apart te boeken zonder verhuizing.

Voor een geheel zorgeloze verhuizing kunnen uw spullen een dag voor de verhuisdatum door het opgeleide personeel ingepakt worden. Het uitpakken kan ook door De kleine Verhuizer verzorgd worden, echter raden wij aan dit zelf te doen zodat alle spullen direct op de goede plek in de nieuwe woning komen te liggen.

Bij elke verhuizing wordt alleen gebruikgemaakt van de beste materialen. Elke verhuiswagen is standaard uitgerust met meubelrollers, verhuisdekens, stretchwikkelfolie en verhuistape. Daarnaast beschikt De kleine Verhuizer over 3 verhuisliften, pianokarren en drempelplaten. Voor de verhuisdozen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit autolock dozen.

Jazeker, bedrijfsverhuizingen en projectverhuizingen worden uitgevoerd in de hele regio. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via het “offerte aanvraag” formulier.

De kleine Verhuizer beschikt over 3 vrachtwagens, 2 bakwagens, 2 bestelbussen en 3 verhuisliften. Voor elke soort verhuizing is er dus wel een gepaste verhuiswagen beschikbaar.

Jazeker, De kleine Verhuizer beschikt over een nieuwe Mercedes Actros vrachtauto met slaapcabine speciaal voor internationale verhuizingen. Daarnaast zijn er diverse andere formaten verhuiswagens beschikbaar voor verhuizingen naar België, Duitsland en Frankrijk.

In overleg is het bijna elke dag van het jaar mogelijk om een verhuizing uit te laten voeren door De kleine Verhuizer.

De kleine Verhuizer is onderdeel van de organisatie van Erkende Verhuizers, daarom zijn uw spullen altijd goed verzekerd via het garantiecertificaat Erkende Verhuizer.

Op de verhuistipspagina van De kleine Verhuizer kunt u de checklist bekijken en downloaden, deze is bereikbaar via Verhuistips

Hoe beter een verhuizing is voorbereid, hoe meer tijd er bespaard wordt en dus hoe voordeliger de verhuizing uitpakt. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf kasten en bedden uit elkaar te halen en ervoor te zorgen dat de spullen goed klaar staan. Alle kleine spullen dienen daarbij verpakt te zijn in dozen.

Scroll naar boven