+31 0255 537 532 / +31 06 555 784 67

DekleineVerhuizer-126

Verhuisbedrijf Bloemendaal

De kleine Verhuizer, uw Erkende verhuisbedrijf in Bloemendaal

Zoekt u een vertrouwd verhuisbedrijf voor uw verhuizing in Bloemendaal? Kijk dan niet verder en neem direct contact op met De Kleine Verhuizer, uw erkende verhuizer in de regio Kennemerland. Vul het offerte aanvraagformulier in en ontvang snel een geheel vrijblijvende offerte op maat voor uw verhuizing. Of het nu gaat om een grote of kleine verhuizing, seniorenverhuizing, bedrijfsverhuizing of een ontruiming, onze vrolijke verhuizers staan altijd paraat om u met plezier te helpen!

Zorgeloos Verhuizen in Bloemendaal

Wij begrijpen dat verhuizen soms met stress gepaard gaat, maar dat is nergens voor nodig als u kiest voor De Kleine Verhuizer. Wij streven altijd naar zorgeloze verhuizingen en wij hebben alle ervaring om u daarbij te begeleiden. Onze verhuizers staan bekend als de vrolijke verhuizers, zij zullen zorgen voor een fijne sfeer op de verhuisdag. Bovendien is er bij elke verhuizing een ervaren, gecertificeerde voorman aanwezig om uw verhuizing in goede banen te leiden. Wij verhuizen u niet alleen vlot en efficiënt, maar wij houden daarbij ook aandacht voor de details. Met onze uitstekende service zal uw verhuizing soepel verlopen zodat u achteraf kunt terugkijken op een mooie verhuiservaring.

Werkgebied voor verhuizingen rondom Bloemendaal

De Kleine Verhuizer is dagelijks actief in Bloemendaal en omgeving. Met onze jarenlange ervaring in de regio is geen enkele verhuizing in Bloemendaal te lastig voor ons. Bovendien zijn er geen vergunningen of ontheffingen nodig voor verhuizingen in Bloemendaal, hierdoor kan een verhuizing kort na het uitbrengen van de offerte worden uitgevoerd. Als er toch vergunningen of ontheffingen vereist zijn voor uw huidige of nieuwe adres, kunt u natuurlijk op ons rekenen. Of u nu verhuisd in het duinachtige gebied rondom het Kopje of de drukkere omgeving rondom de Bloemendaalseweg, wij hebben altijd de juiste verhuiswagen beschikbaar.  Ook komen wij geregeld bij woonzorcentra De Rijp, de Wildhoef en Duinstaete. Daarnaast verhuizen wij vaak vanuit Bloemendaal naar plaatsen in de omgeving zoals zoals Overveen, Haarlem, Amsterdam, Driehuis, Aerdenhout, Vogelenzang en Zandvoort.

Andere diensten die wij aanbieden in Bloemendaal

De service van De Kleine Verhuizer gaat verder dan alleen verhuizingen. Ontdek onze aanvullende diensten voor verhuizingen in Bloemendaal via onderstaand menu.

Waarom is De kleine Verhuizer uw ideale verhuispartner in Bloemendaal?

De Kleine Verhuizer is al ruim 25 jaar actief in de verhuisbranche en is daardoor al jaren een begrip in de regio. Met meer dan 25.000 succesvol uitgevoerde verhuizingen beschikt De kleine Verhuizer over een berg aan ervaring. Uw inboedel wordt altijd met de grootste zorg behandeld, de verhuizers behandelen deze alsof het hun eigen spullen zijn. In 2022 zijn we lid geworden van de organisatie voor de Erkende Verhuizers, dit waarborgt de hoogste kwaliteit en service. Ons personeel is uitstekend opgeleid naar de normen van de Erkende Verhuizer en dat zult u merken bij uw verhuizing. Als er onverhoopt iets gebeurt tijdens de verhuizing zijn uw bezittingen goed verzekerd door het garantiecertificaat van de Erkende Verhuizer.

Heeft u nog vragen of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Veel gestelde vragen (FAQ)

De kosten voor een verhuizing in Bloemendaal kunnen sterk verschillen omdat prijs van veel verschillende factoren afhankelijk is. Voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via het “offerte aanvraag” formulier.

Onze voorkeur gaat er naar uit dat het “offerte aanvraag” formulier invult op onze website. Hierdoor kunnen wij uw gegevens direct overnemen en indien nodig kunnen wij van daaruit een offerte bezoek met u inplannen. Wij reageren altijd binnen één werkdag.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u het best het “offerte aanvraag” formulier invullen. Aan de hand daarvan zullen wij binnen één werkdag contact met u opnemen.

Daarnaast is het ook mogelijk om te e-mailen naar info@kleineverhuizer.nl, te Whatsappen naar +31 06 555 784 67 of ons te bellen op +31 0255 537 532.

Een offerte op maat van De kleine Verhuizer is altijd geheel vrijblijvend en zonder kosten.

Hoe eerder de verhuisdatum bekend is hoe meer keuze u heeft om een dag uit kiezen. De laatste week van de maand is altijd als eerste volgeboekt en dient dus tijdig vastgelegd te worden. Wij zullen altijd ons best doen om de eerst mogelijke verhuisdatum voor u te vinden, in veel gevallen kan dit dezelfde week nog.

Het verhuizen van één enkel item gaat op basis van het uurtarief. Het tarief is afhankelijk van het aantal verhuizers dat ingezet moet worden en de afstand die gereisd moet worden.

Bij een volledig verzorgde verhuizing door De kleine Verhuizer is een verhuislift indien nodig altijd inbegrepen. Hierdoor gaat de verhuizing sneller en hoeft er minder getild te worden. De kosten voor het huren van alleen een verhuislift wordt bepaald aan de hand van het aantal verhuizers dat ingezet moet worden en de tijd die gereisd moet worden naar de verhuislocatie.

Geen enkele verhuizing is hetzelfde en daarom kan dit niet met elkaar vergeleken worden. De kosten worden per verhuizing gecalculeerd aan de hand van de ingeschatte arbeidstijd, reistijd en diensten die geleverd worden. U kunt via het “offerte aanvraag” formulier een geheel vrijblijvende offerte krijgen.

Voor de meeste verhuizingen is geen speciale vergunning of ontheffing nodig. Deze dient wel aangevraagd te worden indien er een straat afgesloten moet worden, parkeervakken gereserveerd moeten worden en in sommige gevallen als er in een voetgangersgebied verhuisd wordt. Indien nodig kan De kleine Verhuizer dit voor u verzorgen.

Iedereen die verhuist wordt door De kleine Verhuizer kan verpakkingsmaterialen via de webshop bestellen. De verpakkingsmaterialen worden doorgaans op dinsdag en donderdagavond tussen 18:00 en 22:00 bezorgd. De verpakkingsmaterialen kunnen ook zonder afspraak worden afgehaald bij De kleine Verhuizer.

De kleine Verhuizer is sinds 2022 een Erkend Verhuisbedrijf, door het opgeleide personeel weet u zeker dat u door een vakkundig verhuisd zult worden. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan bent u altijd goed verzekerd via de collectieve verzekering van de Erkende Verhuizer.

De kleine Verhuizer verzorgt naast grote en kleine verhuizingen nog meer verhuisservices aan in Bloemendaal. Denk hierbij aan bedrijfsverhuizingen, verhuislift verhuur en ontruimingen.

Ja ontruimen en veegschoon opleveren van woningen behoort tot de kerntaken van De kleine Verhuizer. Herbruikbare inboedel kan in overleg bij een kringloopwinkel worden afgegeven en de rest van de spullen wordt afgevoerd naar een afvalverwerker. 

BartBox selfstorage valt ook onder De kleine Verhuizer. Wij hebben 2 opslagfaciliteiten met opslag units in verschillende maten beschikbaar. Het tussentijds opslaan van uw spullen voor, tijdens of na een verhuizing is dus geen enkel probleem.

Voor verhuizingen met daarbij tussentijdse opslag wordt geen minimum gehanteerd. Voor het zelf opslaan van spullen geldt een minimum periode van 1 maand. Daarna is een opslagunit dagelijks opzegbaar en er geldt geen opzegtermijn.

De kleine Verhuizer kan de meeste meubels indien nodig voor u demonteren en monteren. Hiervoor komt een speciaal daarvoor opgeleide handyman mee op de verhuisdag. De handyman service is ook apart te boeken zonder verhuizing.

Voor een geheel zorgeloze verhuizing kunnen uw spullen een dag voor de verhuisdatum door het opgeleide personeel ingepakt worden. Het uitpakken kan ook door De kleine Verhuizer verzorgd worden, echter raden wij aan dit zelf te doen zodat alle spullen direct op de goede plek in de nieuwe woning komen te liggen.

Bij elke verhuizing wordt alleen gebruikgemaakt van de beste materialen. Elke verhuiswagen is standaard uitgerust met meubelrollers, verhuisdekens, stretchwikkelfolie en verhuistape. Daarnaast beschikt De kleine Verhuizer over 3 verhuisliften, pianokarren en drempelplaten. Voor de verhuisdozen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit autolock dozen.

Jazeker, bedrijfsverhuizingen en projectverhuizingen worden uitgevoerd in de hele regio. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via het “offerte aanvraag” formulier.

De kleine Verhuizer beschikt over 3 vrachtwagens, 2 bakwagens, 2 bestelbussen en 3 verhuisliften. Voor elke soort verhuizing is er dus wel een gepaste verhuiswagen beschikbaar.

Jazeker, De kleine Verhuizer beschikt over een nieuwe Mercedes Actros vrachtauto met slaapcabine speciaal voor internationale verhuizingen. Daarnaast zijn er diverse andere formaten verhuiswagens beschikbaar voor verhuizingen naar België, Duitsland en Frankrijk.

In overleg is het bijna elke dag van het jaar mogelijk om een verhuizing uit te laten voeren door De kleine Verhuizer.

De kleine Verhuizer is onderdeel van de organisatie van Erkende Verhuizers, daarom zijn uw spullen altijd goed verzekerd via het garantiecertificaat Erkende Verhuizer.

Op de verhuistipspagina van De kleine Verhuizer kunt u de checklist bekijken en downloaden, deze is bereikbaar via Verhuistips

Hoe beter een verhuizing is voorbereid, hoe meer tijd er bespaard wordt en dus hoe voordeliger de verhuizing uitpakt. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf kasten en bedden uit elkaar te halen en ervoor te zorgen dat de spullen goed klaar staan. Alle kleine spullen dienen daarbij verpakt te zijn in dozen.

Scroll naar boven