+31 0255 537 532 / +31 06 555 784 67

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-171
DekleineVerhuizer-301
DekleineVerhuizer-145

Verhuisbedrijf Alkmaar

De kleine Verhuizer, voor alle verhuizingen in Alkmaar en omgeving

Bent u klaar om te verhuizen van, naar, of binnen Alkmaar en bent u op zoek naar een Erkend verhuisbedrijf? Dan bent u bij De Kleine Verhuizer aan het juiste adres. Vraag eenvoudig via onze website een vrijblijvende offerte op maat aan, of het nu gaat om een kleine of grote verhuizing, seniorenverhuizing, ontruiming, bedrijfsverhuizing, of verhuizing met opslag – wij voeren de verhuizing met plezier voor u uit!

Zorgeloos Verhuizen met een Erkend Verhuisbedrijf in Alkmaar

Verhuizen in Alkmaar kan soms stressvol lijken, maar door het inschakelen van een Erkend Verhuisbedrijf hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken. Met ruim 26 jaar ervaring heeft De kleine Verhuizer alle ervaring in huis om elk type verhuizing in Alkmaar voor u te verzorgen. Wij zullen u dan ook tijdens het hele verhuisproces ondersteunen zodat u later terug kunt kijken op een zorgeloze verhuizing. Onze verhuizers staan ook wel bekend als “De vrolijke Verhuizers” en zij brengen op de verhuisdag altijd een goede positieve sfeer met zich mee. Deze goede sfeer, gecombineerd met professioneel vakmanschap op maat, zal ervoor zorgen dat uw verhuizing helemaal naar uw wensen verloopt.

Uitdagingen bij Verhuizen in Alkmaar

Ondanks de prachtige leefomgeving die Alkmaar biedt, brengen sommige verhuizingen wat uitdagingen met zich mee. Zo zijn niet alle straten in het centrum eenvoudig bereikbaar met de vrachtwagen, eenrichtingswegen langs grachten moeten soms geblokkeerd worden en grote meubelen passen niet door de smalle trappenhuizen van de historische panden. Ook verhuizingen boven winkels of in voetgangersgebieden nemen wat extra tijd tijdens de voorbereidingen in beslag. Al deze uitdagingen zijn voor ons dagelijkse kost en wij vinden het ook leuk om dit aan te pakken. Indien noodzakelijk kunnen wij met een vergunning of ontheffing parkeervakken reserveren of de straat afzetten. Tot slot beschikken wij over meerdere verhuisliften en een gevarieerd wagenpark, zo kunnen wij elke verhuizing in Alkmaar aan.

Verhuisdiensten in Alkmaar

Bij De kleine Verhuizer bieden we meer dan alleen het fysiek verplaatsen van uw bezittingen. Onze verhuisdiensten omvatten inpakservice, meubelmontage, demontage, en het aansluiten van apparaten. Of het nu gaat om een complete verhuizing, tijdelijke opslag, internationale verhuizingen, of specialistische verhuizingen zoals kunst of piano’s – wij hebben alles in huis om aan uw behoeften te voldoen.

Werkgebied voor Verhuizingen in Alkmaar

De Kleine Verhuizer is dagelijks actief in regio Alkmaar, daardoor kunnen wij snel schakelen en meestal kunnen wij binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat voor u opstellen. 

Naast verhuizingen in Alkmaar voeren wij ook dagelijks verhuizingen uit in en rondom Amsterdam, Bergen, Beverwijk, Castricum, Haarlem, Heerhugowaard en Uitgeest.

Waarom is De kleine Verhuizer het Beste Verhuisbedrijf in Alkmaar voor u?

De Kleine Verhuizer is al sinds 1996 actief in de verhuiswereld en staat daarbij bekend als het vrolijkste verhuisbedrijf van Nederland. Sinds 2022 zijn wij ook aangesloten bij de organisatie voor Erkende Verhuizers, dat betekent dat ons personeel uitstekend is opgeleid om uw verhuizing te verzorgen. Tijdens uw verhuizing is er een ervaren en gecertificeerde voorman aanwezig om het verhuisproces in goede banen te geleiden. Indien er onverhoop toch schade ontstaat tijdens uw verhuizing dan bent u altijd goed verzekerd door middel van het garantiecertificaat van de Erkende Verhuizer. Onze dienstverlening is professioneel, persoonlijk, betrouwbaar, flexibel, en betaalbaar, kies daarom voor een zorgeloze verhuizing met De Kleine Verhuizer.

Neem direct contact op met De kleine Verhuizer voor een vrijblijvende offerte via onderstaande link!

Veel gestelde vragen (FAQ)

De kosten voor een verhuizing in Alkmaar kunnen sterk verschillen omdat prijs van veel verschillende factoren afhankelijk is. Voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via het “offerte aanvraag” formulier.

Onze voorkeur gaat er naar uit dat het “offerte aanvraag” formulier invult op onze website. Hierdoor kunnen wij uw gegevens direct overnemen en indien nodig kunnen wij van daaruit een offerte bezoek met u inplannen. Wij reageren altijd binnen één werkdag.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u het best het “offerte aanvraag” formulier invullen. Aan de hand daarvan zullen wij binnen één werkdag contact met u opnemen.

Daarnaast is het ook mogelijk om te e-mailen naar info@kleineverhuizer.nl, te Whatsappen naar +31 06 555 784 67 of ons te bellen op +31 0255 537 532.

Een offerte op maat van De kleine Verhuizer is altijd geheel vrijblijvend en zonder kosten.

Hoe eerder de verhuisdatum bekend is hoe meer keuze u heeft om een dag uit kiezen. De laatste week van de maand is altijd als eerste volgeboekt en dient dus tijdig vastgelegd te worden. Wij zullen altijd ons best doen om de eerst mogelijke verhuisdatum voor u te vinden, in veel gevallen kan dit dezelfde week nog.

Het verhuizen van één enkel item gaat op basis van het uurtarief. Het tarief is afhankelijk van het aantal verhuizers dat ingezet moet worden en de afstand die gereisd moet worden.

Bij een volledig verzorgde verhuizing door De kleine Verhuizer is een verhuislift indien nodig altijd inbegrepen. Hierdoor gaat de verhuizing sneller en hoeft er minder getild te worden. De kosten voor het huren van alleen een verhuislift wordt bepaald aan de hand van het aantal verhuizers dat ingezet moet worden en de tijd die gereisd moet worden naar de verhuislocatie.

Geen enkele verhuizing is hetzelfde en daarom kan dit niet met elkaar vergeleken worden. De kosten worden per verhuizing gecalculeerd aan de hand van de ingeschatte arbeidstijd, reistijd en diensten die geleverd worden. U kunt via het “offerte aanvraag” formulier een geheel vrijblijvende offerte krijgen.

Voor de meeste verhuizingen is geen speciale vergunning of ontheffing nodig. Deze dient wel aangevraagd te worden indien er een straat afgesloten moet worden, parkeervakken gereserveerd moeten worden en in sommige gevallen als er in een voetgangersgebied verhuisd wordt. Indien nodig kan De kleine Verhuizer dit voor u verzorgen.

Waar en hoe kan ik verhuisdozen en andere verhuisartikelen bestellen?

Iedereen die verhuist wordt door De kleine Verhuizer kan verpakkingsmaterialen via de webshop bestellen. De verpakkingsmaterialen worden doorgaans op dinsdag en donderdagavond tussen 18:00 en 22:00 bezorgd. De verpakkingsmaterialen kunnen ook zonder afspraak worden afgehaald bij De kleine Verhuizer.

De kleine Verhuizer is sinds 2022 een Erkend Verhuisbedrijf, door het opgeleide personeel weet u zeker dat u door een vakkundig verhuisd zult worden. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan bent u altijd goed verzekerd via de collectieve verzekering van de Erkende Verhuizer.

De kleine Verhuizer verzorgt naast grote en kleine verhuizingen nog meer verhuisservices aan in Haarlem. Denk hierbij aan bedrijfsverhuizingen, verhuislift verhuur en ontruimingen.

Ja ontruimen en veegschoon opleveren van woningen behoort tot de kerntaken van De kleine Verhuizer. Herbruikbare inboedel kan in overleg bij een kringloopwinkel worden afgegeven en de rest van de spullen wordt afgevoerd naar een afvalverwerker. 

BartBox selfstorage valt ook onder De kleine Verhuizer. Wij hebben 2 opslagfaciliteiten met opslag units in verschillende maten beschikbaar. Het tussentijds opslaan van uw spullen voor, tijdens of na een verhuizing is dus geen enkel probleem.

Voor verhuizingen met daarbij tussentijdse opslag wordt geen minimum gehanteerd. Voor het zelf opslaan van spullen geldt een minimum periode van 1 maand. Daarna is een opslagunit dagelijks opzegbaar en er geldt geen opzegtermijn.

De kleine Verhuizer kan de meeste meubels indien nodig voor u demonteren en monteren. Hiervoor komt een speciaal daarvoor opgeleide handyman mee op de verhuisdag. De handyman service is ook apart te boeken zonder verhuizing.

Voor een geheel zorgeloze verhuizing kunnen uw spullen een dag voor de verhuisdatum door het opgeleide personeel ingepakt worden. Het uitpakken kan ook door De kleine Verhuizer verzorgd worden, echter raden wij aan dit zelf te doen zodat alle spullen direct op de goede plek in de nieuwe woning komen te liggen.

Bij elke verhuizing wordt alleen gebruikgemaakt van de beste materialen. Elke verhuiswagen is standaard uitgerust met meubelrollers, verhuisdekens, stretchwikkelfolie en verhuistape. Daarnaast beschikt De kleine Verhuizer over 3 verhuisliften, pianokarren en drempelplaten. Voor de verhuisdozen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit autolock dozen.

Jazeker, bedrijfsverhuizingen en projectverhuizingen worden uitgevoerd in de hele regio. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via het “offerte aanvraag” formulier.

De kleine Verhuizer beschikt over 3 vrachtwagens, 2 bakwagens, 2 bestelbussen en 3 verhuisliften. Voor elke soort verhuizing is er dus wel een gepaste verhuiswagen beschikbaar.

Jazeker, De kleine Verhuizer beschikt over een nieuwe Mercedes Actros vrachtauto met slaapcabine speciaal voor internationale verhuizingen. Daarnaast zijn er diverse andere formaten verhuiswagens beschikbaar voor verhuizingen naar België, Duitsland en Frankrijk.

In overleg is het bijna elke dag van het jaar mogelijk om een verhuizing uit te laten voeren door De kleine Verhuizer.

De kleine Verhuizer is onderdeel van de organisatie van Erkende Verhuizers, daarom zijn uw spullen altijd goed verzekerd via het garantiecertificaat Erkende Verhuizer.

Op de verhuistipspagina van De kleine Verhuizer kunt u de checklist bekijken en downloaden, deze is bereikbaar via Verhuistips

Hoe beter een verhuizing is voorbereid, hoe meer tijd er bespaard wordt en dus hoe voordeliger de verhuizing uitpakt. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf kasten en bedden uit elkaar te halen en ervoor te zorgen dat de spullen goed klaar staan. Alle kleine spullen dienen daarbij verpakt te zijn in dozen.

Scroll naar boven