+31 0255 537 532 / +31 06 555 784 67

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-171
DekleineVerhuizer-301
DekleineVerhuizer-145

Verhuisbedrijf Amsterdam

Staat u op het punt om te verhuizen van, naar, of binnen Amsterdam en wilt u dit uitbesteden aan een Erkend Verhuisbedrijf? Dan bent u bij De kleine Verhuizer aan het juiste adres, vraag via onderstaande knop eenvoudig een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Of het nu gaat om een kleine of grote verhuizing, bedrijfsverhuizing, seniorenverhuizing, weekendverhuizing, internationale verhuizing of ontruiming, ons team van vrolijke verhuizers staat klaar om u met alle plezier te helpen!

Zorgeloos Verhuizen met een Erkend verhuisbedrijf in Amsterdam

Bij De Kleine Verhuizer begrijpen we dat verhuizen in Amsterdam soms stressvol kan zijn, maar dat is nergens voor nodig. Wij hebben ruim 26 jaar ervaring met alle soorten verhuizingen in alle stadsdelen van Amsterdam. Daarnaast is De kleine Verhuizer een Erkend Verhuisbedrijf en met onze jarenlange ervaring hebben wij de expertise om u tijdens het hele verhuisproces te begeleiden. Op de verhuisdag zelf brengen onze verhuizers altijd een positieve sfeer met zich mee wat er voor zal zorgen dat de verhuizing gemoedelijk zal verlopen. Onze verhuizers staan niet alleen bekend als harde werkers maar ook als “De vrolijke Verhuizers”. Werkplezier in combinatie met professioneel werk staat bij ons altijd centraal. Wij houden van ons vak, en dat zult u merken tijdens uw verhuizing. Bij elke verhuizing zullen wij ervoor zorgen dat opdracht vlot en efficiënt wordt uitgevoerd maar daarbij besteden wij nog steeds alle nodige aandacht aan de details. Dankzij onze professionele service zal uw verhuizing met De kleine Verhuizer van begin tot eind soepel en zorgeloos verlopen.

Uitdagingen bij verhuizingen in Amsterdam

Ondanks dat het prachtig wonen is in Amsterdam brengt de verhuizing zelf vaak wat uitdagingen met zich mee. Enkele voorbeelden hiervan zijn de smalle straten waar geen vrachtauto’s kunnen rijden, de eenrichtingswegen langs de grachten en de smalle trappenhuizen die in de panden aanwezig kunnen zijn. Ook komt het geregeld voor dat er verhuisd moet worden boven winkels of in voetgangersgebieden waar autoverkeer niet is toegestaan. En misschien nog wel de grootste uitdaging in Amsterdam is het vinden van parkeerplek voor de deur. Als verhuisbedrijf in Amsterdam hebben wij hier dagelijks mee te maken en daardoor weten wij precies hoe we dit aan kunnen pakken. Vaak vragen wij voor de verhuizing een vergunning of ontheffing aan en zetten wij één van onze drie verhuisliften in. Wij hebben een gevarieerd wagenpark met drie vrachtwagens, twee bakwagens en twee bestelbussen waardoor wij altijd de juiste verhuiswagen voor u beschikbaar hebben.

Verhuisdiensten Amsterdam

Bij De Kleine Verhuizer kunnen wij u op nog meer fronten van dienst zijn en dat gaat verder dan alleen het verhuizen van uw bezittingen. Via onderstaand menu kunt de overige verhuisdiensten bekijken.

Werkgebied voor Verhuizingen in Amsterdam

De Kleine Verhuizer is dagelijks actief in de hele regio rondom Amsterdam. Daardoor kunnen wij snel schakelen en zijn we meestal in de gelegenheid om binnen een werkdag een offerte voor uw verhuizing uit op te maken. Als er een vergunning of ontheffing voor uw verhuizing nodig is dan kunnen wij deze uiteraard voor u aanvragen bij gemeente Amsterdam.

Wij voeren wekelijks verhuizingen uit binnen alle stadsdelen van Amsterdam. Van daaruit voeren wij ook veel verhuizingen uit van en naar Alkmaar, Amstelveen, Bloemendaal, Haarlem, Santpoort-Noord en Zandvoort.

Waarom wij het Beste Verhuisbedrijf in Amsterdam voor u zijn

De Kleine Verhuizer is sinds 1996 actief in de verhuisbranche en staat daarbij bekend om het harde werk, de goede service maar ook als het vrolijkste verhuisbedrijf van Nederland. Wij behandelen uw eigendommen altijd met de grootste zorg en sinds 2022 zijn wij aangesloten bij de organisatie voor Erkende Verhuizers. Daardoor is ons personeel altijd uitstekend opgeleid en tijdens uw verhuizing zal er een ervaren en gecertificeerde voorman aanwezig zijn. De voorman zal de verhuizing coördineren en waarborgt daarbij de beste kwaliteit volgens de normen van de Erkende Verhuizer. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren tijdens uw verhuizing, dan zijn uw spullen altijd goed verzekerd via het garantiecertificaat van de Erkende Verhuizer.

Heeft u vragen over uw verhuizing of wilt u een vrijblijvende offerte op maat aanvragen?

Vul dan onderstaand offerte aanvraag formulier in en wij zullen binnen een werkdag contact met u opnemen voor een vrijblijvende offerte!

Veel gestelde vragen (FAQ)

De kosten voor een verhuizing in Amsterdam kunnen sterk verschillen omdat prijs van veel verschillende factoren afhankelijk is. Voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via het “offerte aanvraag” formulier.

Onze voorkeur gaat er naar uit dat het “offerte aanvraag” formulier invult op onze website. Hierdoor kunnen wij uw gegevens direct overnemen en indien nodig kunnen wij van daaruit een offerte bezoek met u inplannen. Wij reageren altijd binnen één werkdag.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u het best het “offerte aanvraag” formulier invullen. Aan de hand daarvan zullen wij binnen één werkdag contact met u opnemen.

Daarnaast is het ook mogelijk om te e-mailen naar info@kleineverhuizer.nl, te Whatsappen naar +31 06 555 784 67 of ons te bellen op +31 0255 537 532.

Een offerte op maat van De kleine Verhuizer is altijd geheel vrijblijvend en zonder kosten.

Hoe eerder de verhuisdatum bekend is hoe meer keuze u heeft om een dag uit kiezen. De laatste week van de maand is altijd als eerste volgeboekt en dient dus tijdig vastgelegd te worden. Wij zullen altijd ons best doen om de eerst mogelijke verhuisdatum voor u te vinden, in veel gevallen kan dit dezelfde week nog.

Het verhuizen van één enkel item gaat op basis van het uurtarief. Het tarief is afhankelijk van het aantal verhuizers dat ingezet moet worden en de afstand die gereisd moet worden. In sommige gevallen is het voor ons mogelijk dit te combineren met een andere verhuizing waardoor er op de kosten bespaard kan worden.

Bij een volledig verzorgde verhuizing door De kleine Verhuizer is een verhuislift indien nodig altijd inbegrepen. Hierdoor gaat de verhuizing sneller en hoeft er minder getild te worden. De kosten voor het huren van alleen een verhuislift wordt bepaald aan de hand van het aantal verhuizers dat ingezet moet worden en de tijd die gereisd moet worden naar de verhuislocatie.

Geen enkele verhuizing is hetzelfde en daarom kan dit niet met elkaar vergeleken worden. De kosten worden per verhuizing gecalculeerd aan de hand van de ingeschatte arbeidstijd, reistijd en diensten die geleverd worden. U kunt via het “offerte aanvraag” formulier gratis een geheel vrijblijvende offerte krijgen.

Voor de meeste verhuizingen is geen speciale vergunning of ontheffing nodig. Deze dient wel aangevraagd te worden indien er een straat afgesloten moet worden, parkeervakken gereserveerd moeten worden en in sommige gevallen als er in een voetgangersgebied verhuisd wordt. Indien nodig kan De kleine Verhuizer dit voor u verzorgen.

Iedereen die verhuist wordt door De kleine Verhuizer kan verpakkingsmaterialen via de webshop bestellen. De verpakkingsmaterialen worden doorgaans op dinsdag en donderdagavond tussen 18:00 en 22:00 bezorgd. De verpakkingsmaterialen kunnen ook zonder afspraak worden afgehaald bij De kleine Verhuizer.

De kleine Verhuizer is sinds 2022 een Erkend Verhuisbedrijf, door het opgeleide personeel weet u zeker dat u door een vakkundig verhuisd zult worden. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan bent u altijd goed verzekerd via de collectieve verzekering van de Erkende Verhuizer.

De kleine Verhuizer verzorgt naast grote en kleine verhuizingen nog meer verhuisservices aan in Amsterdam. Denk hierbij aan bedrijfsverhuizingen, verhuislift verhuur en ontruimingen. Een overzicht van alle services is terug te vinden via verhuisdiensten.

Ja ontruimen en veegschoon opleveren van woningen behoort tot de kerntaken van De kleine Verhuizer. Herbruikbare inboedel kan in overleg bij een kringloopwinkel worden afgegeven en de rest van de spullen wordt afgevoerd naar een afvalverwerker. 

BartBox selfstorage valt ook onder De kleine Verhuizer. Wij hebben 2 opslagfaciliteiten met opslag units in verschillende maten beschikbaar. Het tussentijds opslaan van uw spullen voor, tijdens of na een verhuizing is dus geen enkel probleem.

Voor verhuizingen met daarbij tussentijdse opslag wordt geen minimum gehanteerd. Voor het zelf opslaan van spullen geldt een minimum periode van 1 maand. Daarna is een opslagunit dagelijks opzegbaar en er geldt geen opzegtermijn.

De kleine Verhuizer kan de meeste meubels indien nodig voor u demonteren en monteren. Hiervoor komt een speciaal daarvoor opgeleide handyman mee op de verhuisdag. De handyman service is ook apart te boeken zonder verhuizing.

Voor een geheel zorgeloze verhuizing kunnen uw spullen een dag voor de verhuisdatum door het opgeleide personeel ingepakt worden. Het uitpakken kan ook door De kleine Verhuizer verzorgd worden, echter raden wij aan dit zelf te doen zodat alle spullen direct op de goede plek in de nieuwe woning komen te liggen.

Bij elke verhuizing wordt alleen gebruikgemaakt van de beste materialen. Elke verhuiswagen is standaard uitgerust met meubelrollers, verhuisdekens, stretchwikkelfolie en verhuistape. Daarnaast beschikt De kleine Verhuizer over 3 verhuisliften, pianokarren en drempelplaten. Voor de verhuisdozen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit autolock dozen.

Jazeker, bedrijfsverhuizingen en projectverhuizingen worden uitgevoerd in de hele regio. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via het “offerte aanvraag” formulier.

De kleine Verhuizer beschikt over 3 vrachtwagens, 2 bakwagens, 2 bestelbussen en 3 verhuisliften. Voor elke soort verhuizing is er dus wel een gepaste verhuiswagen beschikbaar.

Jazeker, De kleine Verhuizer beschikt over een nieuwe Mercedes Actros vrachtauto met slaapcabine speciaal voor internationale verhuizingen. Daarnaast zijn er diverse andere formaten verhuiswagens beschikbaar voor verhuizingen naar België, Duitsland en Frankrijk.

In overleg is het bijna elke dag van het jaar mogelijk om een verhuizing uit te laten voeren door De kleine Verhuizer.

De kleine Verhuizer is onderdeel van de organisatie van Erkende Verhuizers, daarom zijn uw spullen altijd goed verzekerd via het garantiecertificaat Erkende Verhuizer.

Op de verhuistipspagina van De kleine Verhuizer kunt u de checklist bekijken en downloaden, deze is bereikbaar via Verhuistips

Hoe beter een verhuizing is voorbereid, hoe meer tijd er bespaard wordt en dus hoe voordeliger de verhuizing uitpakt. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf kasten en bedden uit elkaar te halen en ervoor te zorgen dat de spullen goed klaar staan. Alle kleine spullen dienen daarbij verpakt te zijn in dozen.

Scroll naar boven