+31 0255 537 532 / +31 06 555 784 67

DekleineVerhuizer-141

Verhuisbedrijf Santpoort-Noord

Bent U op zoek naar een betrouwbaar en Erkend verhuisbedrijf in Santpoort-Noord? Kijk dan niet verder en vraag eenvoudig een geheel vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing. Of het nu gaat om een kleine of grote verhuizing, bedrijfsverhuizing, seniorenverhuizingen of ontruiming, ons team van vrolijke verhuizers staat altijd voor u klaar! 

Verhuizen zonder zorgen in Santpoort-Noord en omgeving.

Verhuizen kan een uitdagende en stressvolle gebeurtenis zijn, maar met De kleine Verhuizer wordt uw verhuizing in Santpoort-Noord een zorgeloze ervaring. Met onze jarenlange ervaring hebben wij de kennis om u met een gerust gevoel door de hele verhuisperiode heen te helpen. Onze vrolijke verhuizers brengen altijd een goed humeur met zich mee en zullen u door de verhuizing begeleiden. Een vrolijke stemming gecombineerd met hard en professioneel werk doet wonderen. Tijdens elke verhuizing komt er een ervaren en gecertificeerde voorman mee om uw verhuizing te coördineren. Wij vinden het verhuisvak leuk, en dat zult u aan alles merken. Ons doel is daarom niet alleen om u snel en efficiënt te verhuizen, maar ook om alles te verzorgen tot in de details. Dankzij onze uitstekende service zal de verhuizing van begin tot eind soepel verlopen en kunt u achteraf terugkijken op een mooie en zorgeloze dag. We begrijpen ook dat elke verhuizing uniek is, en daarom bieden wij een breed scala aan verhuisservices om aan al uw behoeften te voldoen.

Uitdagingen bij verhuizingen in Santpoort-Noord

Aangezien De kleine Verhuizer in de gemeente Velsen gevestigd is voeren wij dagelijks verhuizingen in en rondom Santpoort-Noord uit. Hierdoor hebben wij veel kennis en ervaring in de regio. Verhuizingen in Santpoort-Noord zijn voor ons vrijwel altijd op de korte termijn uit te voeren. Met ons uitgebreide wagenpark en diverse soorten verhuisliften hebben we altijd de juiste middelen om uw verhuizing succesvol uit te voeren. Of het nu gaat om de kleine smalle straten rondom de Vluchthovenstraat of de appartementen in de Roos en Beek, Velserhooft of de Spaarnberg, wij hebben altijd een passende oplossing klaarliggen. Wij verhuizen vanuit Santpoort Noord ook vaak van en naar Haarlem, Amsterdam, Bloemendaal, Driehuis, Santpoort-Zuid en Zandvoort.

We verpakken kwetsbare goederen altijd met de juiste materialen zodat alles veilig van A naar B vervoerd kan worden. In de gemeente Velsen heeft u geen vergunning of ontheffing nodig voor uw verhuizing of voor het gebruik van een verhuislift, hierdoor kunnen wij verhuizingen vaak al op de korte termijn inplannen. Indien er een ontheffing voor het andere adres nodig is kan De kleine Verhuizer deze voor u aanvragen. 

Verhuisservices die wij aanbieden in Santpoort-Noord

De kleine Verhuizer biedt naast het verhuizen van uw spullen nog veel meer services aan in Santpoort-Noord. Via onderstaande links kunt u hier meer informatie over vinden.

Waarom zijn wij het beste verhuisbedrijf voor u in Santpoort-Noord?

De kleine Verhuizer is al sinds 1996 een begrip in de regio, hierbij staan wij bekend als het vrolijkste verhuisbedrijf van Nederland. We behandelen uw spullen altijd met de grootste zorg en beschouwen ze tijdens de verhuizing alsof het onze eigen zijn. Onze dienstverlening is professioneel, persoonlijk, betrouwbaar, flexibel en doordat wij dichtbij Santpoort-Noord gevestigd zijn ook goed betaalbaar. Sinds 2022 zijn wij ook aangesloten bij de organisatie voor de Erkende Verhuizers, daardoor is ons personeel goed opgeleid om ervoor te zorgen dat uw verhuizing goed verloopt. Tijdens uw verhuizing is er altijd een gecertificeerde en ervaren voorman aanwezig om uw verhuisdag goed te laten verlopen. Voor alle vragen tijdens uw verhuizing kunt u bij hem terecht. Door het label “Erkende Verhuizer” kunnen wij altijd de beste kwaliteit garanderen. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan zijn uw spullen altijd verzekerd via het garantiecertificaat van de Erkende Verhuizer.

Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte?

Vult u dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Veel gestelde vragen (FAQ)

De kosten voor een verhuizing in Santpoort-Noord kunnen sterk verschillen omdat prijs van veel verschillende factoren afhankelijk is. Voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via het “offerte aanvraag” formulier.

Onze voorkeur gaat er naar uit dat het “offerte aanvraag” formulier invult op onze website. Hierdoor kunnen wij uw gegevens direct overnemen en indien nodig kunnen wij van daaruit een offerte bezoek met u inplannen. Wij reageren altijd binnen één werkdag.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u het best het “offerte aanvraag” formulier invullen. Aan de hand daarvan zullen wij binnen één werkdag contact met u opnemen.

Daarnaast is het ook mogelijk om te e-mailen naar info@kleineverhuizer.nl, te Whatsappen naar +31 06 555 784 67 of ons te bellen op +31 0255 537 532.

Een offerte op maat van De kleine Verhuizer is altijd geheel vrijblijvend en zonder kosten.

Hoe eerder de verhuisdatum bekend is hoe meer keuze u heeft om een dag uit kiezen. De laatste week van de maand is altijd als eerste volgeboekt en dient dus tijdig vastgelegd te worden. Wij zullen altijd ons best doen om de eerst mogelijke verhuisdatum voor u te vinden, in veel gevallen kan dit dezelfde week nog.

Het verhuizen van één enkel item gaat op basis van het uurtarief. Het tarief is afhankelijk van het aantal verhuizers dat ingezet moet worden en de afstand die gereisd moet worden.

Bij een volledig verzorgde verhuizing door De kleine Verhuizer is een verhuislift indien nodig altijd inbegrepen. Hierdoor gaat de verhuizing sneller en hoeft er minder getild te worden. De kosten voor het huren van alleen een verhuislift wordt bepaald aan de hand van het aantal verhuizers dat ingezet moet worden en de tijd die gereisd moet worden naar de verhuislocatie.

Geen enkele verhuizing is hetzelfde en daarom kan dit niet met elkaar vergeleken worden. De kosten worden per verhuizing gecalculeerd aan de hand van de ingeschatte arbeidstijd, reistijd en diensten die geleverd worden. U kunt via het “offerte aanvraag” formulier een geheel vrijblijvende offerte krijgen.

Voor de meeste verhuizingen is geen speciale vergunning of ontheffing nodig. Deze dient wel aangevraagd te worden indien er een straat afgesloten moet worden, parkeervakken gereserveerd moeten worden en in sommige gevallen als er in een voetgangersgebied verhuisd wordt. Indien nodig kan De kleine Verhuizer dit voor u verzorgen.

Iedereen die verhuist wordt door De kleine Verhuizer kan verpakkingsmaterialen via de webshop bestellen. De verpakkingsmaterialen worden doorgaans op dinsdag en donderdagavond tussen 18:00 en 22:00 bezorgd. De verpakkingsmaterialen kunnen ook zonder afspraak worden afgehaald bij De kleine Verhuizer.

De kleine Verhuizer is sinds 2022 een Erkend Verhuisbedrijf, door het opgeleide personeel weet u zeker dat u door een vakkundig verhuisd zult worden. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan bent u altijd goed verzekerd via de collectieve verzekering van de Erkende Verhuizer.

De kleine Verhuizer verzorgt naast grote en kleine verhuizingen nog meer verhuisservices aan in Santpoort-Noord. Denk hierbij aan bedrijfsverhuizingen, verhuislift verhuur en ontruimingen.

Ja ontruimen en veegschoon opleveren van woningen behoort tot de kerntaken van De kleine Verhuizer. Herbruikbare inboedel kan in overleg bij een kringloopwinkel worden afgegeven en de rest van de spullen wordt afgevoerd naar een afvalverwerker. 

BartBox selfstorage valt ook onder De kleine Verhuizer. Wij hebben 2 opslagfaciliteiten met opslag units in verschillende maten beschikbaar. Het tussentijds opslaan van uw spullen voor, tijdens of na een verhuizing is dus geen enkel probleem.

Voor verhuizingen met daarbij tussentijdse opslag wordt geen minimum gehanteerd. Voor het zelf opslaan van spullen geldt een minimum periode van 1 maand. Daarna is een opslagunit dagelijks opzegbaar en er geldt geen opzegtermijn.

De kleine Verhuizer kan de meeste meubels indien nodig voor u demonteren en monteren. Hiervoor komt een speciaal daarvoor opgeleide handyman mee op de verhuisdag. De handyman service is ook apart te boeken zonder verhuizing.

Voor een geheel zorgeloze verhuizing kunnen uw spullen een dag voor de verhuisdatum door het opgeleide personeel ingepakt worden. Het uitpakken kan ook door De kleine Verhuizer verzorgd worden, echter raden wij aan dit zelf te doen zodat alle spullen direct op de goede plek in de nieuwe woning komen te liggen.

Bij elke verhuizing wordt alleen gebruikgemaakt van de beste materialen. Elke verhuiswagen is standaard uitgerust met meubelrollers, verhuisdekens, stretchwikkelfolie en verhuistape. Daarnaast beschikt De kleine Verhuizer over 3 verhuisliften, pianokarren en drempelplaten. Voor de verhuisdozen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit autolock dozen.

Jazeker, bedrijfsverhuizingen en projectverhuizingen worden uitgevoerd in de hele regio. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via het “offerte aanvraag” formulier.

De kleine Verhuizer beschikt over 3 vrachtwagens, 2 bakwagens, 2 bestelbussen en 3 verhuisliften. Voor elke soort verhuizing is er dus wel een gepaste verhuiswagen beschikbaar.

Jazeker, De kleine Verhuizer beschikt over een nieuwe Mercedes Actros vrachtauto met slaapcabine speciaal voor internationale verhuizingen. Daarnaast zijn er diverse andere formaten verhuiswagens beschikbaar voor verhuizingen naar België, Duitsland en Frankrijk.

In overleg is het bijna elke dag van het jaar mogelijk om een verhuizing uit te laten voeren door De kleine Verhuizer.

De kleine Verhuizer is onderdeel van de organisatie van Erkende Verhuizers, daarom zijn uw spullen altijd goed verzekerd via het garantiecertificaat Erkende Verhuizer.

Op de verhuistipspagina van De kleine Verhuizer kunt u de checklist bekijken en downloaden, deze is bereikbaar via Verhuistips

Hoe beter een verhuizing is voorbereid, hoe meer tijd er bespaard wordt en dus hoe voordeliger de verhuizing uitpakt. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf kasten en bedden uit elkaar te halen en ervoor te zorgen dat de spullen goed klaar staan. Alle kleine spullen dienen daarbij verpakt te zijn in dozen.

Scroll naar boven