+31 0255 537 532 / +31 06 555 784 67

DekleineVerhuizer-3
DekleineVerhuizer-171
DekleineVerhuizer-301
DekleineVerhuizer-145

Verhuisbedrijf Velserbroek

De kleine Verhuizer, het Erkende verhuisbedrijf in regio Velserbroek

Zoekt u een gerenommeerd en Erkend verhuisbedrijf voor uw verhuizing in de regio van Velserbroek? Neem dan direct contact met ons op via onderstaand formulier voor een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Ongeacht de grootte van uw verhuizing – klein, groot, seniorenverhuizing, ontruiming of opslagverhuizing – De vrolijke verhuizers van De kleine Verhuizer staan altijd voor u klaar!

Zorgeloos Verhuizen in Velserbroek en omstreken

Bij De Kleine Verhuizer begrijpen we dat verhuizen soms stressvol kan zijn. Daarom streven we ernaar u tijdens het verhuisproces zoveel mogelijk te ontzorgen. Onze ervaren verhuizers doen dit werk dagelijks en staan bekend als de “vrolijke verhuizers”. Zij combineren een positieve sfeer met professioneel werk waardoor uw verhuizing soepel en gemoedelijk zal verlopen. Ons doel is daarbij niet alleen om u vlot en efficiënt te verhuizen, maar wij behouden daarbij alle nodige aandacht aan de kleinste details. Daarbij bieden wij diverse extra services aan om u van alle gemakken te voorzien.

Ons werkgebied voor verhuizingen in en rondom Velserbroek

De Kleine Verhuizer is gevestigd in IJmuiden en daarom dagelijks actief in Velserbroek en omstreken. Dankzij onze jarenlange ervaring is geen enkele verhuizing in Velserbroek te complex voor ons. Voor verhuizingen in de gemeente Velsen is geen vergunning of ontheffing nodig, daardoor kunnen wij snel schakelen en kunnen we bijna altijd verhuizingen op korte termijn voor u uitvoeren. Mocht er toch een vergunning nodig zijn op het laad- of losadres, dan kunnen wij dat voor u verzorgen.

 

We voeren ook regelmatig seniorenverhuizingen uit naar woonzorgcentra in Velserbroek zoals De Hofstede en De Molenweid. Met verschillende maten verhuiswagens en diverse soorten verhuisliften hebben wij altijd de juiste materialen beschikbaar voor uw verhuizing. Uw kwetsbare goederen worden zorgvuldig verpakt en om veilig verhuisd te worden. Daarnaast verhuizen wij vaak vanuit Velserbroek van en naar Amsterdam, Bloemendaal, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, IJmuiden en Zandvoort.

De verhuisdiensten die wij aanbieden in Velserbroek

Naast verhuizen bieden wij nog meer diensten aan. Via onderstaand menu kunt bekijken wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Waarom zijn wij het beste verhuisbedrijf voor u in Velserbroek?

Sinds 1996 is De Kleine Verhuizer actief in de verhuisbranche en beschikt daardoor over schat aan ervaring. Geen straat in de gemeente Velsen is daarom onbekend terrein voor ons. De kleine Verhuizer is daarom inmiddels een begrip in de regio en staat daarbij al jaren bekend als het vrolijkste verhuisbedrijf. Onze verhuizers behandelen uw eigendommen altijd met de grootste zorg en professionaliteit. Tijdens de verhuizing zal onze ervaren en gecertificeerde voorman u door de verhuisdag begeleiden. Sinds 2022 zijn wij ook aangesloten bij de organisatie voor Erkende Verhuizers, dat betekent dat ons personeel goed is opgeleid en daarom kunnen wij de beste kwaliteit werk tijdens uw verhuizing garanderen. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren tijdens uw verhuizing dan zijn uw bezittingen altijd gedekt via het garantiecertificaat van de Erkende Verhuizer.

Voor een zorgeloze verhuizing kiest u De Kleine Verhuizer

Neem daarom vandaag nog contact met ons op via onderstaande link en wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvende offerte op maat.

Veel gestelde vragen (FAQ)

De kosten voor een verhuizing in Velserbroek kunnen sterk verschillen omdat prijs van veel verschillende factoren afhankelijk is. Voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via het “offerte aanvraag” formulier.

Onze voorkeur gaat er naar uit dat het “offerte aanvraag” formulier invult op onze website. Hierdoor kunnen wij uw gegevens direct overnemen en indien nodig kunnen wij van daaruit een offerte bezoek met u inplannen. Wij reageren altijd binnen één werkdag.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u het best het “offerte aanvraag” formulier invullen. Aan de hand daarvan zullen wij binnen één werkdag contact met u opnemen.

Daarnaast is het ook mogelijk om te e-mailen naar info@kleineverhuizer.nl, te Whatsappen naar +31 06 555 784 67 of ons te bellen op +31 0255 537 532.

Een offerte op maat van De kleine Verhuizer is altijd geheel vrijblijvend en zonder kosten.

Hoe eerder de verhuisdatum bekend is hoe meer keuze u heeft om een dag uit kiezen. De laatste week van de maand is altijd als eerste volgeboekt en dient dus tijdig vastgelegd te worden. Wij zullen altijd ons best doen om de eerst mogelijke verhuisdatum voor u te vinden, in veel gevallen kan dit dezelfde week nog.

Het verhuizen van één enkel item gaat op basis van het uurtarief. Het tarief is afhankelijk van het aantal verhuizers dat ingezet moet worden en de afstand die gereisd moet worden.

Bij een volledig verzorgde verhuizing door De kleine Verhuizer is een verhuislift indien nodig altijd inbegrepen. Hierdoor gaat de verhuizing sneller en hoeft er minder getild te worden. De kosten voor het huren van alleen een verhuislift wordt bepaald aan de hand van het aantal verhuizers dat ingezet moet worden en de tijd die gereisd moet worden naar de verhuislocatie.

Geen enkele verhuizing is hetzelfde en daarom kan dit niet met elkaar vergeleken worden. De kosten worden per verhuizing gecalculeerd aan de hand van de ingeschatte arbeidstijd, reistijd en diensten die geleverd worden. U kunt via het “offerte aanvraag” formulier een geheel vrijblijvende offerte krijgen.

Voor de meeste verhuizingen is geen speciale vergunning of ontheffing nodig. Deze dient wel aangevraagd te worden indien er een straat afgesloten moet worden, parkeervakken gereserveerd moeten worden en in sommige gevallen als er in een voetgangersgebied verhuisd wordt. Indien nodig kan De kleine Verhuizer dit voor u verzorgen.

Waar en hoe kan ik verhuisdozen en andere verhuisartikelen bestellen?

Iedereen die verhuist wordt door De kleine Verhuizer kan verpakkingsmaterialen via de webshop bestellen. De verpakkingsmaterialen worden doorgaans op dinsdag en donderdagavond tussen 18:00 en 22:00 bezorgd. De verpakkingsmaterialen kunnen ook zonder afspraak worden afgehaald bij De kleine Verhuizer.

De kleine Verhuizer is sinds 2022 een Erkend Verhuisbedrijf, door het opgeleide personeel weet u zeker dat u door een vakkundig verhuisd zult worden. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan bent u altijd goed verzekerd via de collectieve verzekering van de Erkende Verhuizer.

De kleine Verhuizer verzorgt naast grote en kleine verhuizingen nog meer verhuisservices aan in Haarlem. Denk hierbij aan bedrijfsverhuizingen, verhuislift verhuur en ontruimingen.

Ja ontruimen en veegschoon opleveren van woningen behoort tot de kerntaken van De kleine Verhuizer. Herbruikbare inboedel kan in overleg bij een kringloopwinkel worden afgegeven en de rest van de spullen wordt afgevoerd naar een afvalverwerker. 

BartBox selfstorage valt ook onder De kleine Verhuizer. Wij hebben 2 opslagfaciliteiten met opslag units in verschillende maten beschikbaar. Het tussentijds opslaan van uw spullen voor, tijdens of na een verhuizing is dus geen enkel probleem.

Voor verhuizingen met daarbij tussentijdse opslag wordt geen minimum gehanteerd. Voor het zelf opslaan van spullen geldt een minimum periode van 1 maand. Daarna is een opslagunit dagelijks opzegbaar en er geldt geen opzegtermijn.

De kleine Verhuizer kan de meeste meubels indien nodig voor u demonteren en monteren. Hiervoor komt een speciaal daarvoor opgeleide handyman mee op de verhuisdag. De handyman service is ook apart te boeken zonder verhuizing.

Voor een geheel zorgeloze verhuizing kunnen uw spullen een dag voor de verhuisdatum door het opgeleide personeel ingepakt worden. Het uitpakken kan ook door De kleine Verhuizer verzorgd worden, echter raden wij aan dit zelf te doen zodat alle spullen direct op de goede plek in de nieuwe woning komen te liggen.

Bij elke verhuizing wordt alleen gebruikgemaakt van de beste materialen. Elke verhuiswagen is standaard uitgerust met meubelrollers, verhuisdekens, stretchwikkelfolie en verhuistape. Daarnaast beschikt De kleine Verhuizer over 3 verhuisliften, pianokarren en drempelplaten. Voor de verhuisdozen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit autolock dozen.

Jazeker, bedrijfsverhuizingen en projectverhuizingen worden uitgevoerd in de hele regio. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via het “offerte aanvraag” formulier.

De kleine Verhuizer beschikt over 3 vrachtwagens, 2 bakwagens, 2 bestelbussen en 3 verhuisliften. Voor elke soort verhuizing is er dus wel een gepaste verhuiswagen beschikbaar.

Jazeker, De kleine Verhuizer beschikt over een nieuwe Mercedes Actros vrachtauto met slaapcabine speciaal voor internationale verhuizingen. Daarnaast zijn er diverse andere formaten verhuiswagens beschikbaar voor verhuizingen naar België, Duitsland en Frankrijk.

In overleg is het bijna elke dag van het jaar mogelijk om een verhuizing uit te laten voeren door De kleine Verhuizer.

De kleine Verhuizer is onderdeel van de organisatie van Erkende Verhuizers, daarom zijn uw spullen altijd goed verzekerd via het garantiecertificaat Erkende Verhuizer.

Op de verhuistipspagina van De kleine Verhuizer kunt u de checklist bekijken en downloaden, deze is bereikbaar via Verhuistips

Hoe beter een verhuizing is voorbereid, hoe meer tijd er bespaard wordt en dus hoe voordeliger de verhuizing uitpakt. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf kasten en bedden uit elkaar te halen en ervoor te zorgen dat de spullen goed klaar staan. Alle kleine spullen dienen daarbij verpakt te zijn in dozen.

Scroll naar boven