+31 0255 537 532 / +31 06 555 784 67

DekleineVerhuizer-2058

Verhuisbedrijf IJmuiden

De kleine Verhuizer - Betrouwbaar, Professioneel en Voordelig

Gaat u verhuizen in de omgeving van IJmuiden en zoekt u een vertrouwd verhuisbedrijf? Bij De kleine Verhuizer bent u aan het juiste adres! Of het om een grote of kleine verhuizing, bedrijfsverhuizing, spoedverhuizing, seniorenverhuizing, ontruiming of verhuizing met opslag gaat, wij staan altijd voor u klaar!

Verhuizen in IJmuiden en omstreken

Met meer dan 25 jaar ervaring als verhuisbedrijf in IJmuiden kunnen wij nagenoeg elke verhuizing voor u in de regio verzorgen. Wij voeren dagelijks verhuizingen van en naar Oud IJmuiden, Zeewijk en Duinwijk. Wij voeren daarnaast ook wekelijks senioren verhuizingen uit naar woonzorgcentra zoals Breezicht, het Vissershuis, de Moerberg en Velserduin. Met onze uitgebreide kennis van zaken zullen wij u door het gehele verhuisproces begeleiden. Tijdens uw verhuizing brengen onze vrolijke verhuizers altijd een positieve sfeer met zich mee en onze enthousiaste houding, gecombineerd met professioneel werk zal ervoor zorgen dat uw verhuizing soepel verloopt. Wij zijn niet alleen gepassioneerde maar ook Erkende verhuizers, en dat zult u aan alles merken. Ons doel is niet alleen om snel en efficiënt te verhuizen, maar wij besteden ook alle nodige aandacht aan de details. Zo kunnen wij indien gewenst uw meubelen demonteren en monteren, uw spullen inpakken en overbodige items afvoeren. Wij staan in ieder geval altijd voor u klaar en met onze uitstekende service en daarom zal uw hele verhuizing van begin tot eind zorgeloos verlopen.

Uitdagingen bij verhuizingen in IJmuiden

De kleine Verhuizer heeft jarenlange ervaring met verhuizingen in en rondom IJmuiden. Wij begrijpen dat verhuizen een stressvolle gebeurtenis kan zijn, maar doordat IJmuiden onze thuisbasis is, kennen wij elke wijk als geen ander. Met ons uitgebreide wagenpark en diverse soorten verhuisliften hebben wij altijd de juiste middelen tot onze beschikking om uw verhuizing goed te laten verlopen. Of het nu gaat om verhuizingen in smalle straten of hoge flats, wij hebben altijd een oplossing paraat. We gebruiken de beste kwaliteit verpakkingsmaterialen voor de kwetsbare items, zo kunnen we alles veilig van A naar B verhuizen. Indien nodig, regelen wij ook de vergunningen en ontheffingen voor uw verhuizing.

Waarom kiest u voor ons als verhuisbedrijf in IJmuiden?

De kleine Verhuizer is sinds 1996 actief in de verhuisbranche en staat bekend als het vrolijkste verhuisbedrijf van Nederland. Wij behandelen uw bezittingen altijd met de grootste zorg en beschouwen deze ook altijd alsof het onze eigen spullen zijn. Wij zijn sinds 2022 trots lid van de Erkende Verhuizers organisatie, wat betekent dat ons personeel goed is opgeleid en dat we altijd topkwaliteit zullen leveren. Mocht er onverhoopt iets gebeuren tijdens de verhuizing, dan zijn uw spullen altijd goed verzekerd via het garantiecertificaat van de Erkende Verhuizer. Daarnaast bieden we diverse aanvullende diensten aan om u volledig van dienst te kunnen zijn.

Welke verhuisservices in IJmuiden kunnen wij allemaal voor u verzorgen?

De kleine Verhuizer biedt een breed scala aan diensten aan, naast het verhuizen van uw spullen van, naar of binnen IJmuiden kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Via onderstaande links kunt u meer informatie vinden over de diensten die wij aanbieden.

Vraag via onderstaande link een vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing van of naar IJmuiden!

Veel gestelde vragen (FAQ)

De kosten voor een verhuizing in IJmuiden kunnen sterk verschillen omdat prijs van veel verschillende factoren afhankelijk is. Voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via het “offerte aanvraag” formulier.

Onze voorkeur gaat er naar uit dat het “offerte aanvraag” formulier invult op onze website. Hierdoor kunnen wij uw gegevens direct overnemen en indien nodig kunnen wij van daaruit een offerte bezoek met u inplannen. Wij reageren altijd binnen één werkdag.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u het best het “offerte aanvraag” formulier invullen. Aan de hand daarvan zullen wij binnen één werkdag contact met u opnemen.

Daarnaast is het ook mogelijk om te e-mailen naar info@kleineverhuizer.nl, te Whatsappen naar +31 06 555 784 67 of ons te bellen op +31 0255 537 532.

Een offerte op maat van De kleine Verhuizer is altijd geheel vrijblijvend en zonder kosten.

Hoe eerder de verhuisdatum bekend is hoe meer keuze u heeft om een dag uit kiezen. De laatste week van de maand is altijd als eerste volgeboekt en dient dus tijdig vastgelegd te worden. Wij zullen altijd ons best doen om de eerst mogelijke verhuisdatum voor u te vinden, in veel gevallen kan dit dezelfde week nog.

Het verhuizen van één enkel item gaat op basis van het uurtarief. Het tarief is afhankelijk van het aantal verhuizers dat ingezet moet worden en de afstand die gereisd moet worden.

Bij een volledig verzorgde verhuizing door De kleine Verhuizer is een verhuislift indien nodig altijd inbegrepen. Hierdoor gaat de verhuizing sneller en hoeft er minder getild te worden. De kosten voor het huren van alleen een verhuislift wordt bepaald aan de hand van het aantal verhuizers dat ingezet moet worden en de tijd die gereisd moet worden naar de verhuislocatie.

Geen enkele verhuizing is hetzelfde en daarom kan dit niet met elkaar vergeleken worden. De kosten worden per verhuizing gecalculeerd aan de hand van de ingeschatte arbeidstijd, reistijd en diensten die geleverd worden. U kunt via het “offerte aanvraag” formulier een geheel vrijblijvende offerte krijgen.

Voor de meeste verhuizingen is geen speciale vergunning of ontheffing nodig. Deze dient wel aangevraagd te worden indien er een straat afgesloten moet worden, parkeervakken gereserveerd moeten worden en in sommige gevallen als er in een voetgangersgebied verhuisd wordt. Indien nodig kan De kleine Verhuizer dit voor u verzorgen.

Iedereen die verhuist wordt door De kleine Verhuizer kan verpakkingsmaterialen via de webshop bestellen. De verpakkingsmaterialen worden doorgaans op dinsdag en donderdagavond tussen 18:00 en 22:00 bezorgd. De verpakkingsmaterialen kunnen ook zonder afspraak worden afgehaald bij De kleine Verhuizer.

De kleine Verhuizer is sinds 2022 een Erkend Verhuisbedrijf, door het opgeleide personeel weet u zeker dat u door een vakkundig verhuisd zult worden. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan bent u altijd goed verzekerd via de collectieve verzekering van de Erkende Verhuizer.

De kleine Verhuizer verzorgt naast grote en kleine verhuizingen nog meer verhuisservices aan in IJmuiden. Denk hierbij aan bedrijfsverhuizingen, verhuislift verhuur en ontruimingen.

Ja ontruimen en veegschoon opleveren van woningen behoort tot de kerntaken van De kleine Verhuizer. Herbruikbare inboedel kan in overleg bij een kringloopwinkel worden afgegeven en de rest van de spullen wordt afgevoerd naar een afvalverwerker. 

BartBox selfstorage valt ook onder De kleine Verhuizer. Wij hebben 2 opslagfaciliteiten met opslag units in verschillende maten beschikbaar. Het tussentijds opslaan van uw spullen voor, tijdens of na een verhuizing is dus geen enkel probleem.

Voor verhuizingen met daarbij tussentijdse opslag wordt geen minimum gehanteerd. Voor het zelf opslaan van spullen geldt een minimum periode van 1 maand. Daarna is een opslagunit dagelijks opzegbaar en er geldt geen opzegtermijn.

De kleine Verhuizer kan de meeste meubels indien nodig voor u demonteren en monteren. Hiervoor komt een speciaal daarvoor opgeleide handyman mee op de verhuisdag. De handyman service is ook apart te boeken zonder verhuizing.

Voor een geheel zorgeloze verhuizing kunnen uw spullen een dag voor de verhuisdatum door het opgeleide personeel ingepakt worden. Het uitpakken kan ook door De kleine Verhuizer verzorgd worden, echter raden wij aan dit zelf te doen zodat alle spullen direct op de goede plek in de nieuwe woning komen te liggen.

Bij elke verhuizing wordt alleen gebruikgemaakt van de beste materialen. Elke verhuiswagen is standaard uitgerust met meubelrollers, verhuisdekens, stretchwikkelfolie en verhuistape. Daarnaast beschikt De kleine Verhuizer over 3 verhuisliften, pianokarren en drempelplaten. Voor de verhuisdozen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit autolock dozen.

Jazeker, bedrijfsverhuizingen en projectverhuizingen worden uitgevoerd in de hele regio. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via het “offerte aanvraag” formulier.

De kleine Verhuizer beschikt over 3 vrachtwagens, 2 bakwagens, 2 bestelbussen en 3 verhuisliften. Voor elke soort verhuizing is er dus wel een gepaste verhuiswagen beschikbaar.

Jazeker, De kleine Verhuizer beschikt over een nieuwe Mercedes Actros vrachtauto met slaapcabine speciaal voor internationale verhuizingen. Daarnaast zijn er diverse andere formaten verhuiswagens beschikbaar voor verhuizingen naar België, Duitsland en Frankrijk.

In overleg is het bijna elke dag van het jaar mogelijk om een verhuizing uit te laten voeren door De kleine Verhuizer.

De kleine Verhuizer is onderdeel van de organisatie van Erkende Verhuizers, daarom zijn uw spullen altijd goed verzekerd via het garantiecertificaat Erkende Verhuizer.

Op de verhuistipspagina van De kleine Verhuizer kunt u de checklist bekijken en downloaden, deze is bereikbaar via Verhuistips

Hoe beter een verhuizing is voorbereid, hoe meer tijd er bespaard wordt en dus hoe voordeliger de verhuizing uitpakt. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf kasten en bedden uit elkaar te halen en ervoor te zorgen dat de spullen goed klaar staan. Alle kleine spullen dienen daarbij verpakt te zijn in dozen.

Scroll naar boven