U zoekt een verhuisbedrijf voor een zorgeloze verhuizing van of naar Zandvoort? Wij kennen de regio op ons duimpje. De vrolijkste verhuizer van Nederland helpt u graag. U kunt ons inschakelen voor een kleine verhuizing, grote verhuizing, spoedverhuizing, seniorenverhuizing, of een verhuizing van een vakantiewoning. Wij zorgen ervoor dat u aan het einde van de verhuizing er weer ontspannen bij zit.

Verhuizen zonder stress vanuit of naar Zandvoort

Wij beseffen dat een verhuizing stress veroorzaakt. Daarom doen wij er alles aan om u zorgeloos te verhuizen. Wij helpen u niet alleen bij de voorbereiding. Op de verhuisdag zelf brengen onze mensen altijd een goed humeur mee. Een vrolijke stemming gecombineerd met hard werken doet wonderen. U zult voelen dat wij verhuizen leuk vinden. Ons doel is dus niet alleen om u snel en betrouwbaar te verhuizen. Wij zorgen ook voor een lach op uw gezicht en dat van uw huigenoten. Daardoor ervaart u minder stress en kunt u terugkijken op een zorgeloze verhuizing.

Interne verhuizingen en aanvullende diensten

Wij verzorgen niet alleen verhuizingen van/naar villa’s, eengezinswoningen, appartementen of vakantiewoningen. Particulieren schakelen ons ook regelmatig in voor interne verhuizingen of tijdelijke opslag tijdens verbouwingen. Of voor de verhuizing van het kantoor of de praktijk aan huis. Gaat u verhuizen naar een kleinere woning? Dan verzorgen wij graag het transport en/of opslag van de overtollige goederen. U kunt ook van onze klusservice gebruikmaken voor kleine verbouwingen, reparaties en andere klussen. Wij demonteren en monteren bijvoorbeeld apparatuur, witgoed, meubelen, lampen, kasten, kantoorinventaris, bedden, gordijnen en andere inboedel voor u.

Uw kostbare bezittingen zoals antiek, designmeubelen, kunstwerken, schilderijen, en breekbare goederen behandelen wij extra voorzichtig. In alle opzichten leveren wij vakwerk voor een betaalbare prijs. En nogmaals: De Kleine Verhuizer is de verhuizer met een glimlach.

Meer info of een offerte?