Voor een verhuizing van of naar Velserbroek bent u bij het vrolijkste verhuisbedrijf van Nederland aan het goede adres. Velsen is onze thuisbasis en kennen we dus op ons duimpje. We verzorgen ook ontruimingen, kluswerkzaamheden en opslag. Of het nu gaat om een kleine verhuizing, grote verhuizing, spoedverhuizing, seniorenverhuizing, interne verhuizing of bedrijfsverhuizing. We pakken uw verhuizing met plezier aan. U krijgt bij ons gratis verhuisdozen en inpakmateriaal.

Verhuizen zonder stress vanuit of naar Velserbroek

Wij beseffen dat een verhuizing een stressvolle gebeurtenis is. Wij doen er alles aan om u zorgeloos te verhuizen. Daarvoor helpen we u bij de voorbereiding en zorgen we op de verhuisdag zelf voor een goed humeur. Een vrolijke stemming gecombineerd met hard werken doet wonderen. Wij vinden verhuizen leuk en dat voelt u. Ons doel is dus niet alleen om u snel en betrouwbaar te verhuizen. Wij zorgen ook voor een lach op uw gezicht. Daardoor ervaart u minder stress en kunt u terugkijken op een fijne verhuizing.

Aanvullende diensten

Wij verzorgen niet alleen grote verhuizingen. Klanten schakelen ons ook regelmatig in voor het verhuizen van zware en breekbare goederen, en voor interne verhuizingen. Bijvoorbeeld voor de verhuizing van de slaapkamer naar beneden of voor de verhuizing van het kantoor of de praktijk aan huis. Gaat u verhuizen naar een kleinere woning? Dan verzorgen wij graag het transport en/of opslag van de overtollige goederen. U kunt ook van onze klusservice gebruikmaken voor kleine verbouwingen, reparaties en andere klussen. Wij demonteren en monteren bijvoorbeeld apparatuur, witgoed, lampen, meubelen, kasten, kantoorinventaris, bedden, gordijnen en andere inboedel voor u.

Uw kostbare bezittingen zoals antiek, designmeubelen, kunstwerken, schilderijen, en breekbare goederen behandelen wij extra voorzichtig. In alle opzichten leveren wij vakwerk voor een betaalbare prijs.

Meer info of een offerte?