Zoekt u een verhuisbedrijf voor een zorgeloze en betaalbare verhuizing van of naar Velsen-Noord? Dan bent u bij vrolijkste verhuizers van Nederland aan het juiste adres. Wij kennen Velsen op ons duimpje. Wij verzorgen graag uw verhuizing. Of het nu gaat om een kleine verhuizing, grote verhuizing, spoedverhuizing, seniorenverhuizing of bedrijfsverhuizing. We pakken uw verhuizing met plezier aan. U krijgt bij ons gratis verhuisdozen en inpakmateriaal. Met onze jarenlange ervaring zorgen we voor een zorgeloze verhuizing zodat u aan het einde van de verhuizing er weer fijntjes bij zit.

Verhuizen zonder stress vanuit of naar Velsen-Noord

Wij beseffen dat een verhuizing stress veroorzaakt. Daarom doen wij er alles aan om u zorgeloos te verhuizen. Wij helpen u niet alleen bij de voorbereiding, op de verhuisdag zelf brengen onze mensen altijd een goed humeur mee. Een vrolijke stemming gecombineerd met hard werken is de sleutel tot een zorgeloze verhuizing. Wij vinden verhuizen leuk en dat voelt u. Ons doel is dus niet alleen om u snel, betaalbaar en betrouwbaar te verhuizen. Wij zorgen ook voor een lach op uw gezicht en dat van uw huisgenoten. Daardoor ervaart u minder stress en kunt u terugkijken op een zorgeloze verhuizing.

Aanvullende diensten

Wij verzorgen niet alleen omvangrijke verhuizingen. Ook bij de verhuizing van slechts enkele zware spullen helpen we u graag. Gaat u verhuizen naar een kleinere woning? Dan verzorgen wij graag het transport en/of opslag van de overtollige goederen. U kunt ook onze klussers en timmerlieden inschakelen voor kleine verbouwingen, reparaties en andere klussen. Wij demonteren en monteren bijvoorbeeld apparatuur, witgoed, meubelen, lampen, kasten, kantoorinventaris, bedden, gordijnen en andere inboedel voor u.

In alle opzichten leveren wij vakwerk voor een betaalbare prijs. En nogmaals: De Kleine Verhuizer is de verhuizer met een glimlach. We komen graag bij u langs om een offerte voor uw verhuizing te maken.

Meer info of een offerte?