Zoekt u een verhuisbedrijf voor een zorgeloze verhuizing van of naar Purmerend? Dan bent u bij vrolijkste verhuizers van Nederland aan het juiste adres. Wij kennen Noord-Holland op ons duimpje. Wij verzorgen graag uw verhuizing. Of het nu gaat om een kleine verhuizing, grote verhuizing, spoedverhuizing, seniorenverhuizing, interne verhuizing of bedrijfsverhuizing. We pakken uw verhuizing met plezier aan. U krijgt bij ons gratis verhuisdozen en inpakmateriaal. Met onze jarenlange ervaring zorgen we voor een zorgeloze verhuizing zodat u aan het einde van de verhuizing er weer goed bij zit.

Verhuizen zonder stress vanuit of naar Purmerend

Wij beseffen dat een verhuizing een stressvolle gebeurtenis is. Daarom doen wij er alles aan om u zorgeloos te verhuizen. Wij helpen u niet alleen bij de voorbereiding, op de verhuisdag zelf brengen onze mensen altijd een goed humeur mee. Een vrolijke stemming gecombineerd met hard werken doet wonderen. Wij vinden verhuizen leuk en dat zult u voelen. Ons doel is dus niet alleen om u snel en betrouwbaar te verhuizen. Wij zorgen ook voor een lach op uw gezicht en dat van uw huisgenoten. Daardoor ervaart u minder stress en kunt u terugkijken op een zorgeloze verhuizing. Wij zorgen voor een dag zonder stress, door uw verhuizing van begin tot eind in goede banen te leiden.

Interne verhuizingen en aanvullende diensten

Wij verzorgen niet alleen omvangrijke verhuizingen. Particulieren schakelen ons ook regelmatig in voor interne verhuizingen of tijdelijke opslag tijdens verbouwingen. Bijvoorbeeld voor de slaapkamer die naar beneden verhuisd wordt om de woning levensloopbestendig te maken. Gaat u verhuizen naar een kleinere woning? Dan verzorgen wij graag het transport en/of opslag van de overtollige goederen. U kunt ook van onze klusservice gebruikmaken. Wij demonteren en monteren dan apparatuur, witgoed, meubelen, lampen, kasten, kantoorinventaris, bedden, gordijnen en andere inboedel voor u.

Uw kostbare bezittingen zoals antiek, designmeubelen, kunstwerken, schilderijen, en breekbare goederen behandelen wij uiteraard extra voorzichtig. In alle opzichten leveren wij vakwerk voor een betaalbare prijs. En nogmaals: De Kleine Verhuizer is de verhuizer met een glimlach. We komen graag bij u langs om een offerte voor uw verhuizing te maken.

Meer info of een offerte?