Heeft u hulp nodig bij uw verhuizing vanuit of naar Limmen? Schakel de vrolijkste verhuizer van Nederland in. Wij verzorgen graag uw verhuizing. Of het nu gaat om een kleine verhuizing, grote verhuizing, spoedverhuizing, seniorenverhuizing of bedrijfsverhuizing. We pakken alles met plezier aan. U krijgt bij ons gratis verhuisdozen en inpakmateriaal. Met onze jarenlange ervaring zorgen we voor een zorgeloze verhuizing zodat u aan het einde van de verhuizing er weer goed bij zit.

Verhuizen zonder stress vanuit of naar Limmen

Wij beseffen dat een verhuizing stress oplevert. Daarom doen wij er alles aan om u zorgeloos te verhuizen. Wij helpen u bij de voorbereiding, en op de verhuisdag zelf brengen onze mensen altijd een goed humeur mee. Een vrolijke sfeer gecombineerd met hard werken doet wonderen. Wij vinden verhuizen leuk en dat zult u voelen. Ons doel is dus niet alleen om u snel en betrouwbaar te verhuizen. Wij zorgen bij u en uw huisgenoten voor een lach op het gezicht. Daardoor ervaart u minder stress en kunt u terugkijken op een fijne verhuizing.

Aanvullende diensten

Wij verzorgen niet alleen complete verhuizingen. Klanten schakelen ons ook regelmatig in voor het verhuizen van enkele goederen, bijvoorbeeld zware spullen. Gaat u verhuizen naar een kleinere woning? Dan verzorgen wij graag het transport en/of opslag van de overtollige goederen. U kunt ook onze klussers en timmerlieden inschakelen voor kleine verbouwingen, reparaties en andere klussen. Wij demonteren en monteren bijvoorbeeld apparatuur, witgoed, lampen, meubelen, kasten, kantoorinventaris, bedden, gordijnen en andere inboedel voor u.

Uw kostbare bezittingen zoals antiek, designmeubelen, kunstwerken, schilderijen, en breekbare goederen behandelen wij uiteraard extra voorzichtig. In alle opzichten leveren wij vakwerk voor een betaalbare prijs. En nogmaals: De Kleine Verhuizer is de verhuizer met een glimlach.

Meer info of een offerte?