Heeft u binnenkort hulp nodig bij uw verhuizing van of naar Hillegom? Wij, de vrolijkste verhuizers van Nederland, verhuizen u graag. We verzorgen ook ontruimingen, kluswerkzaamheden en opslag. Noord-Holland is onze thuisbasis. De Bollenstreek kennen we dan ook op ons duimpje. Of het nu gaat om een kleine verhuizing, grote verhuizing, spoedverhuizing, seniorenverhuizing of studentenverhuizing. We pakken uw verhuizing met plezier aan. U krijgt bij ons gratis verhuisdozen en inpakmateriaal.

Verhuizen zonder stress vanuit of naar Hillegom

Wij beseffen dat een verhuizing stress kan veroorzaken. Wij doen er alles aan om u zorgeloos te verhuizen. Daarvoor helpen we u bij de voorbereiding en zorgen we op de verhuisdag zelf voor een goed humeur. Een vrolijke stemming gecombineerd met hard werken doet wonderen. Wij vinden verhuizen leuk en dat zult u voelen. Ons doel is dus niet alleen om u snel en betrouwbaar te verhuizen. Wij zorgen ook voor een lach op uw gezicht en dat van uw huisgenoten. Daardoor ervaart u minder stress en kunt u terugkijken op een prettige verhuizing.

Aanvullende diensten

Wij verzorgen niet alleen grote verhuizingen. Klanten schakelen ons ook regelmatig in voor het verhuizen van zware en breekbare goederen. Gaat u verhuizen naar een kleinere woning? Dan verzorgen wij graag het transport en/of opslag van de overtollige goederen. U kunt ook onze klussers en timmerlieden inschakelen voor kleine verbouwingen, reparaties en andere klussen. Wij demonteren en monteren bijvoorbeeld apparatuur, witgoed, lampen, meubelen, kasten, kantoorinventaris, bedden, gordijnen en andere inboedel voor u.

Uw kostbare bezittingen zoals antiek, designmeubelen, kunstwerken, schilderijen, en breekbare goederen behandelen wij extra voorzichtig. In alle opzichten leveren wij vakwerk voor een betaalbare prijs. Vul het formulier voor een offerteaanvraag in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.

Meer info of een offerte?