U zoekt een verhuisbedrijf voor een zorgeloze verhuizing van of naar Haarlem? Niet alleen verhuizen we particulieren we vanuit en naar Haarlem. We verzorgen ook ontruimingen, kluswerkzaamheden en opslag. Wij kennen de uitdagingen in Haarlem op ons duimpje: parkeren, smalle straten, smalle trappen, drukte, etc. Wij verzorgen graag uw verhuizing in Haarlem. Of het nu gaat om een kleine verhuizing, grote verhuizing, spoedverhuizing, seniorenverhuizing of studentenverhuizing. We pakken uw verhuizing met plezier aan. U krijgt bij ons gratis verhuisdozen en inpakmateriaal.

Verhuizen zonder stress vanuit of naar Amsterdam

Wij beseffen dat een verhuizing een stressvolle gebeurtenis is, zeker in Haarlem. Wij doen er alles aan om u zorgeloos te verhuizen. Daarvoor helpen we u bij de voorbereiding en zorgen we op de verhuisdag zelf voor een goed humeur. Een vrolijke stemming gecombineerd met hard werken doet wonderen. Wij vinden verhuizen leuk en dat voelt u. Ons doel is dus niet alleen om u snel en betrouwbaar te verhuizen. Wij zorgen ook voor een lach op uw gezicht. Daardoor ervaart u minder stress en kunt u terugkijken op een fijne verhuizing. Wij zorgen voor een dag zonder stress, door uw verhuizing van begin tot eind in goede banen te leiden.

Uitdagingen in de stad

Wij hebben veel ervaring met verhuizingen naar of van Haarlem. Dat kunnen we met ons materieel makkelijk aan. We hebben een wagenpark met verhuiswagens die perfect zijn voor een stad als Haarlem. Uiteraard hebben we moderne verhuisliften zodat we trappen kunnen vermijden. Kwetsbare goederen verpakken we in dekens en sealen we voor een veilig vervoer van A naar B. We helpen u ook met de noodzakelijke vergunningen.

Aanvullende diensten

Wij verzorgen niet alleen omvangrijke verhuizingen. Particulieren schakelen ons ook regelmatig in voor het verhuizen van zware en breekbare goederen in de stad. Gaat u verhuizen naar een kleinere woning? Dan verzorgen wij graag het transport en/of opslag van de overtollige goederen. U kunt ook van onze klusservice gebruikmaken voor kleine verbouwingen en andere klussen. Wij demonteren en monteren bijvoorbeeld apparatuur, witgoed, lampen, meubelen, kasten, kantoorinventaris, bedden, gordijnen en andere inboedel voor u.

Uw kostbare bezittingen zoals antiek, designmeubelen, kunstwerken, schilderijen, en breekbare goederen behandelen wij extra voorzichtig. In alle opzichten leveren wij vakwerk voor een betaalbare prijs. En nogmaals: De Kleine Verhuizer is de verhuizer met een glimlach.

Meer info of een offerte?