U zoekt een verhuisbedrijf voor een zorgeloze verhuizing van of naar Egmond? Wij kennen de regio op ons duimpje. We zijn er al ruim 20 jaar actief. Bovendien zijn wij de vrolijkste verhuizer van Nederland. U kunt ons inschakelen voor een kleine verhuizing, grote verhuizing, spoedverhuizing, seniorenverhuizing, etc. Wij zorgen ervoor dat u aan het einde van de verhuizing er weer ontspannen bij zit.

Verhuizen zonder stress vanuit of naar Egmond

Wij beseffen dat een verhuizing een stressvolle gebeurtenis is. Daarom doen wij er alles aan om u zorgeloos te verhuizen. Wij helpen u niet alleen bij de voorbereiding. Op de verhuisdag zelf brengen onze mensen altijd een goed humeur mee. Een vrolijke stemming gecombineerd met hard werken doet wonderen. U zult voelen dat wij verhuizen leuk vinden. Ons doel is dus niet alleen om u snel en betrouwbaar te verhuizen. Wij zorgen ook voor een lach op uw gezicht. Daardoor ervaart u minder stress en kunt u terugkijken op een zorgeloze verhuizing.

Interne verhuizingen en aanvullende diensten

Wij verzorgen niet alleen verhuizingen van/naar villa’s, eengezinswoningen of een appartement. Particulieren schakelen ons ook regelmatig in voor interne verhuizingen of tijdelijke opslag tijdens verbouwingen. Of voor de verhuizing van het kantoor of de praktijk aan huis. Gaat u verhuizen naar een kleinere woning? Dan verzorgen wij graag het transport en/of opslag van de overtollige goederen. U kunt ook van onze klusservice gebruikmaken. Wij demonteren en monteren dan apparatuur, witgoed, meubelen, lampen, kasten, kantoorinventaris, bedden, gordijnen en andere inboedel voor u.

Uw kostbare bezittingen zoals antiek, designmeubelen, kunstwerken, schilderijen, en breekbare goederen behandelen wij extra voorzichtig. In alle opzichten leveren wij vakwerk voor een betaalbare prijs. En nogmaals: De Kleine Verhuizer is de verhuizer met een glimlach.

Meer info of een offerte?