U zoekt een verhuisbedrijf voor een zorgeloze verhuizing van of naar Bloemendaal? Dan bent u bij De Kleine Verhuizer aan het juiste adres. Want wij zijn de vrolijkste verhuizer van Nederland.

Verhuizen zonder stress vanuit of naar Bloemendaal

Wij beseffen dat een verhuizing een stressvolle gebeurtenis is. Daarom doen wij er alles aan om u zorgeloos te verhuizen. Wij helpen u niet alleen bij de voorbereiding. Op de verhuisdag zelf brengen onze mensen altijd een goed humeur mee. Een vrolijke stemming gecombineerd met hard werken doet wonderen. Wij vinden verhuizen leuk en dat zult u voelen. Ons doel is dus niet alleen om u snel en betrouwbaar te verhuizen. Wij zorgen ook bij u en uw huisgenoten voor een lach op het gezicht. Daardoor ervaart u minder stress en kunt u terugkijken op een zorgeloze verhuizing. Wij zorgen voor een dag zonder stress, door uw verhuizing van begin tot eind in goede banen te leiden.

Interne verhuizingen en aanvullende diensten

Wij verzorgen niet alleen omvangrijke verhuizingen. Particulieren schakelen ons ook regelmatig in voor interne verhuizingen of tijdelijke opslag tijdens verbouwingen. Bijvoorbeeld voor de slaapkamer die naar beneden verhuisd wordt om de woning levensloopbestendig te maken. Of voor de verhuizing van het kantoor of de praktijk aan huis. Gaat u verhuizen naar een kleinere woning? Dan verzorgen wij graag het transport en/of opslag van de overtollige goederen. U kunt ook van onze klusservice gebruikmaken. Wij demonteren en monteren dan apparatuur, witgoed, meubelen, lampen, kasten, kantoorinventaris, bedden, gordijnen en andere inboedel voor u.

Uw kostbare bezittingen zoals antiek, designmeubelen, kunstwerken, schilderijen, en breekbare goederen behandelen wij uiteraard extra voorzichtig. In alle opzichten leveren wij vakwerk voor een betaalbare prijs. En nogmaals: De Kleine Verhuizer is de verhuizer met een glimlach. We komen graag bij u langs om een offerte voor uw verhuizing te maken.

Meer info of een offerte?