U zoekt een verhuisbedrijf voor een zorgeloze verhuizing van of naar Amstelveen? Schakel de vrolijkste verhuizer van Nederland in. Wij verzorgen graag uw verhuizing. Of het nu gaat om een kleine verhuizing, grote verhuizing, spoedverhuizing, seniorenverhuizing, studentenverhuizing. We pakken alles met plezier aan. U krijgt bij ons gratis verhuisdozen en inpakmateriaal.

Verhuizen zonder stress vanuit of naar Amstelveen

Wij beseffen dat een verhuizing een stressvolle gebeurtenis is. Daarom doen wij er alles aan om u zorgeloos te verhuizen. Wij helpen u niet alleen bij de voorbereiding. Op de verhuisdag zelf brengen onze mensen altijd een goed humeur mee. Een vrolijke stemming gecombineerd met hard werken doet wonderen. Wij vinden verhuizen leuk en dat zult u voelen. Ons doel is dus niet alleen om u snel en betrouwbaar te verhuizen. Wij zorgen ook bij u en uw huisgenoten voor een lach op het gezicht. Daardoor ervaart u minder stress en kunt u terugkijken op een zorgeloze verhuizing. Wij zorgen voor een dag zonder stress, door uw verhuizing van begin tot eind in goede banen te leiden.

Uitdagingen in de stad

Wij hebben veel ervaring met verhuizingen naar of van een stad zoals Amstelveen. Dat kunnen we met ons materieel makkelijk aan. We hebben een wagenpark met verhuiswagens die perfect zijn voor de stad. Uiteraard hebben we moderne verhuisliften zodat we trappen kunnen vermijden. Kwetsbare goederen verpakken we in dekens en sealen we voor een veilig vervoer van A naar B.

Aanvullende diensten

Wij verzorgen niet alleen omvangrijke verhuizingen. Particulieren schakelen ons ook regelmatig in voor het verhuizen van zware en breekbare goederen in de stad. Gaat u verhuizen naar een kleinere woning? Dan verzorgen wij graag het transport en/of opslag van de overtollige goederen. U kunt ook van onze klusservice gebruikmaken. Wij demonteren en monteren dan apparatuur, witgoed, lampen, meubelen, kasten, kantoorinventaris, bedden, gordijnen en andere inboedel voor u.

Uw kostbare bezittingen zoals antiek, designmeubelen, kunstwerken, schilderijen, en breekbare goederen behandelen wij uiteraard extra voorzichtig. In alle opzichten leveren wij vakwerk voor een betaalbare prijs. En nogmaals: De Kleine Verhuizer is de verhuizer met een glimlach.

Meer info of een offerte?