Stand opbouwen met Ernstige zaken Amsterdam – Berlijn

Ernstige zaken tramontana kleine verhuizer

Hoppa! Zo zit ik in IJmuiden en zo in Berlijn. Op een zekere dag werd ik gebeld door Merel. Vriendinnetje van Frits of ik wat dozen van Amsterdam naar Weesp kan brengen. Ik zeg:  natuurlijk kan ik dat. Dus ik woensdag 8 Januari op naar Merel die in de mode zit en die op een afdeling in Amsterdam zit dat overgenomen is door een ander bedrijf waarvan het kantoor in Weesp is. Even aangemeld bij Marloes waar ik meteen een bakkie van kreeg.  Meteen daarna even alles inladen. Alles stond al klaar dus kon meteen beginnen. Wat dozen, poppen en ander materiaal. Eenmaal ingeladen nog een even een kopje koffie boven met Merel en Carlijn, nog even gepraat over het een en ander en toen op naar de andere kant.

Ik kwam aan, er werd gezegd waar alle moest staan toen zo alles uitgeladen en op zijn plek gezet samen met Tamier. Ondertussen ook Ernst en Henry ontmoet. Ernst kwam na een paar minuten naar me toe en vroeg: Heb je ook je C rijbewijs. En ja natuurlijk heb ik die. Hij zit namelijk o.a in de standbouw en hij had wel iemand om de truck waar alles in stond heen te rijden maar niet om terug te rijden. Heb je zin en tijd om dat te doen? Ja moet ik even kijken zei ik. Hij, ik laat het je morgen weten over hoe en wat. Is goed zei ik. Ik me kaartje aan Ernst en Henry gegeven en vertrokken richting huis. Ik meteen thuis vertellen. Nou volgende week waarschijnlijk voor een paar dagen naar Berlijn. Nou hoezo dan? Nou er moet een stand afgebroken en ingeladen, plus dat de truck naar huis gereden moet worden. Ok lachen, ben benieuwd was de reactie.

Totdat twee dagen later Ernst belde met het verhaal dat de chauffeurspas van zijn chauffeur is verlopen en of ik de truck ook heen zou kunnen rijden en helpen met het opbouwen van de stand. Even kijken…… Ja gaan we doen.

Ik zaterdag om half vijf me bed uit even wat havermoutpap naar binnen en toen stond de taxi al voor de deur. Op naar Amsterdam waar de truck al was ingeladen op een pallet na met een vloer die gisteren nog niet droog was. Die er nog even ingeschoven moest worden. Deze stond bij Michel de bambookoning uit de stad. Eerst even een opkikkertje, pallet er in en op naar Berlijn. Met de enorme vrachtwagen de weg op. Eerste run meteen 4,5 uur gereden, 45 minuten rust. Toen was ik al op de snelweg van Duitsland waar de ene na de andere Porsche aan me voor bij schoot. Wat een wagens daar zo af en toe. Niet normaal en zo hard.

Km Bord Berlijn dus nog even te gaan.
Km Bord Berlijn dus nog even te gaan.
Na een uur of vier verder eenmaal aangekomen op de beurs die bestond uit een paar enorme hallen. Wij hebben zelf net een loods aangeschaft, maar deze hallen zijn echt enorm groot.  De rest was er nog niet dus ik op eigen houtje even vragen waar de stand moest komen en de vrachtwagen even op een goede plek neergezet zodat ik alvast rustig kon beginnen met lossen. Plus minus een half uurtje later kwamen Ernst, Chiel en Mark met een C opdagen. Meteen de rest even uitladen wat nodig was om de stand op te zetten zodat we zondag meteen konden beginnen met bouwen. Een goed begin is nou eenmaal het halve werk. In de avond nog even een biertje gedaan en even lekker uiteten geweest met zijn vieren want Marc had ook nog een vriendin Inga meegenomen.
Zondag en Maandag de stand afgemaakt. Nog een ritje richting de stad gemaakt. De helft van de kleding moest namelijk ergens anders afgeleverd worden om dat daar ook een presentatie was in de middag. De dames waren erg blij dat ik de kleding kwam brengen. Halloooooo. Altijd leuk als mensen blij zijn als je komt.En zo zit ik nu in het Berlijn op de helft van de reis dit verhaal te schrijven met de aanwezigheid van een oude vriend Tom Laterveer die hier al enige tijd in woont en ik een tijd niet gezien heb. Ook zit niet meer in het hotel, maar ben ik in het appartement van vriend Paul van K ingetrokken waar ik de rest van dit avontuur zal vertoeven.

Nu een maal zaterdag. We hebben het hele verhaal weer teruggespoeld en ben ik na een lange rit lekker op de bank geploft waar ik weer herenigd werd met mijn vriendinnetje.
Op naar de volgende klus.
Ernstige zaken tramontana kleine verhuizer
Opgebouwde stand voor Tramontana en door Ernstige zaken met ondersteuning Kleine verhuizer

Keulen is ook alweer voorbij gevlogen dankzij Ernstige zaken Amsterdam. Dus heeft u hulp nodig om een stand of iets anders op te bouwen? Ook dan kunt u op ons vertrouwen.

[codepeople-post-map][codepeople-post-map][codepeople-post-map]
Vrolijke groet,
Sige

 

Weekendverhuizing

Zorgeloos verhuizen wanneer u wilt. Daar staat De Kleine Verhuizer voor.Wij zijn op zaterdag, op zondag en in de avonduren beschikbaar.Ook dan kunt u rekenen op

Lees Meer »

Seniorenverhuizing

Een verhuizing is een stressvolle gebeurtenis. Wij snappen dat ouderen nog meer tegen een verhuizing opzien. Vaak gaat een seniorenverhuizing razendsnel, vooral in een zorginstelling

Lees Meer »
Verhuisbedrijf Aerdenhout - veilig verhuisd

Kleine verhuizing

Wij zijn in 1996 gestart als De Kleine Verhuizer met een verhuisservice voor één of enkele meubelstukken. Heeft u een kleine verhuizing en bent u

Lees Meer »

Social

Verhuis Nieuws

Weekendverhuizing

Zorgeloos verhuizen wanneer u wilt. Daar staat De Kleine Verhuizer voor.Wij zijn op zaterdag, op zondag en in de avonduren beschikbaar.Ook dan kunt u rekenen op

Lees meer »