x

Kleine verhuizing

Sinds 1996 zijn wij "De kleine Verhuizer" actief in de verhuiswereld. Wij zijn begonnen met een unieke verhuisservice: het verhuizen van één meubelstuk. Wij behandelen uw spullen alsof het de onze zijn. Wij verzorgen uw verhuizing vanaf één meubelstuk.

Grote verhuizing

"De kleine Verhuizer". Groot in wat wij doen. De afstand noch uw inboedel kan ons niet groot genoeg zijn. Met 3 verhuis vrachtauto's en meerdere kleinere + 3 verhuisliften. Ofwel voor alle Kleine en Grote verhuizingen.

Senioren verhuizing

Een verhuizing is een stressvolle gebeurtenis. Wij begrijpen dat ouderen nog meer tegen een verhuizing opzien. Wij nemen de tijd en bewaren de rust en verhuizen u zonder zorgen. Professioneel, persoonlijk en uiteraard met een goed humeur en een gulle lach.

Spoed verhuizing

Een spoedverhuizing vraagt om snel schakelen en flexibiliteit. Wij staan klaar om u direct te helpen. Heeft u weinig tijd om naar uw nieuwe woning te verhuizen of moet u snel uw huidige woning verlaten. Ons team van vrolijke verhuizers passen zich aan uw specifieke verhuisbehoeften aan.

Weekend verhuizing

Verhuizen kan een ingrijpende en tijdrovende aangelegenheid zijn, vooral als het niet past binnen uw drukke werk- of privéschema. Daarom verhuizen wij ook in het weekend, zodat u op elk moment van de week kunt verhuizen. Onze vrolijke verhuizers staan altijd klaar om u te helpen, of het nu doordeweeks of in het weekend is.

Avond verhuizing

Verhuizen kan op elk moment van de dag nodig zijn, of het nu in de ochtend, middag of avond is. Wij staan altijd klaar om u te helpen, ook als dat betekent langer door te werken. Bent u opzoek naar een verhuisbedrijf dat altijd beschikbaar is? U kunt op ons team van vrolijke verhuizers rekenen.

Piano verhuizing

Of het nu gaat om het verhuizen van een klein akoestisch piano of een groot concertvleugel, wij zijn uw specialist. Onze verhuizers beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om uw kostbare instrumenten veilig en vakkundig te verhuizen. Wij begrijpen hoe belangrijk uw muziekinstrumenten voor u zijn en daarom nemen wij extra zorg om ze te beschermen tijdens het verhuisproces.

Verhuizing met verhuislift

Of het nu gaat om het verhuizen naar een appartement of een smalle trap. Onze verhuizers beschikken over de juiste apparatuur en ervaring om uw spullen efficiënt en veilig naar uw nieuwe woning te verhuizen. Wij hebben 3 verhuisliften tot onze beschikking en zijn toegewijd om uw verhuizing zo soepel en zorgeloos mogelijk te maken.

Verhuizing met opslag

De kleine Verhuizer in combinatie met BartBox: dé perfecte oplossing voor een verhuizing met opslag! Verhuizen is al moeilijk genoeg, dus waarom zou je je ook nog zorgen moeten maken over de opslag van je spullen? Kunt u niet direct naar een nieuwe woning verhuisd worden of heeft u niet genoeg ruimte. Voor tijdelijke of langdurige opslag. Veilig, droog, schoon en bereikbaar.

Internationale verhuizing

DE kleine VERHUIZER is ook uw internationale verhuizer. Wij beperken ons niet. De afstand noch uw inboedel kan ons niet groot genoeg zijn. Wij verhuizen van of naar Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk en Denemarken! Italië

Bedrijfsverhuizing

Ook bedrijven helpen wij met het professioneel en projectmatig verhuizen van kantoor inventaris. Dit kan al vanaf 1 werkplek. Om uw personeel zo min mogelijk hinder te laten ondervinden van de verhuizing werken wij ook in het weekeinde. Wij denken graag met u mee om de verhuizing soepel te laten verlopen.

Projectverhuizing

Ook bedrijven helpen wij met het professioneel en projectmatig verhuizen van kantoor inventaris. Dit kan al vanaf 1 werkplek. Om uw personeel zo min mogelijk hinder te laten ondervinden van de verhuizing werken wij ook in het weekeinde. Wij denken graag met u mee om de verhuizing soepel te laten verlopen.