Wat fijn dat u bij ons terecht bent gekomen! Wij verhuizen particulieren en bedrijven al meer dan 20 jaar met veel plezier. We noemen onszelf niet voor niets de vrolijkste verhuizer van Nederland.

Een verhuizing kan een stressvolle periode betekenen. Wij beseffen dat als geen ander. Ons belangrijkste doel is dat u verhuist zonder stress.

Hoe wij dat doen? Allereerst door u zoveel mogelijk verhuistaken uit handen te nemen op de verhuisdag zelf. Tevens ook door altijd een goed humeur mee te nemen. Een lach doet wonderen! Onze vrolijke verhuizers zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer tijdens de verhuisdag. Het voelt toch veel prettiger als u ziet dat onze verhuizers lol hebben in hun werk? Een vrolijke sfeer vermindert stress.

Uiteraard helpen we u bij een goede en tijdige voorbereiding!

Voor een aantrekkelijk geprijsde offerte komen we graag eerst vrijblijvend bij u langs. U kunt ons uiteraard bellen voor een afspraak. U kunt ook het offerteformulier invullen. Hier kunt u de belangrijkste informatie invullen, zodat wij onder andere de juiste persoonsgegevens hebben. De grote van de werkzaamheden kunnen bepalen met de daarbij te leveren dienst.

Wij kunnen eventueel op afspraak al dozen en inpakmateriaal meenemen tijdens het vrijblijvende offertebezoek.

Offerte aanvragen